Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zurawinka

upominek

Polecane posty

Idę w tym miesiącu na ślub i wesele do koleżanki. Postanowiłam,ze razem z moim chłopakiem damy pieniążki, ale oprócz tego chcę dać jakiś drobny upominek (do 50zł). Macie jakieś pomysły?

Gość ja tam się nie znam ale
wolałabym dostać np jakieś malutkie śliczne filiżanki, takie zdobione (chociażby 2) niż te kieliszki:-(

Gość pasożyt
ja to bym nie chciała takich gości co dają prezent za 50 zl bo nawet by mi się nie zwróciło za poczęstunek ehhhh... wstyd!!!

hm ale ja znam gusta panstwa mlodych i wiem ze te kieliszki im się bardzo podobają :-) A filiżanek nie chce kupować, bo to jest oklepane i pewnie dostaną niejedną.

pasożyt- czytaj może dokładniej :P wyraźnie napisano: \'dodatkowo drobny upominek\', DODATKOWO

Gość enedue
przecież napisała że oprocz prezentu daje pieniądze:P

do pasożyt!!!!!!!!!!!!!! Czytaj ze zrozumieniem zanim skrytykujesz!!!! Dają OPRÓCZ pieniędzy prezent do 50 zł!!!!!!!!!!!!!!

pasożyt, czytaj uważnie a nie co 3 slowo! Moim prezentem jest przede wszytskim kasa (400zł) ale chce dać też do tego jakis sympatyczny upominek. Najlepiej coś zabawnego:) Po drugie niezly z ciebie pasożyt skoro uważasz ze wesele robi się po to aby się zwróciło!

aha. Nie wiem na ile znasz tą parę do której idziesz ale ja będę szła do mojej przyjaciółki na wesele i oprócz pieniędzy (zależy ile damy) zamierzam kupić jej kamasutrę;-) Tak dla śmiechu:-D

do ja tam się nie znam ale Fajny pomysł z tą kamasutrą:-) Pomyślę! Parę znam bardzo dobrze, bo to moi dobrzy przyjaciele od przedszkola:-) Wiem ze lubią takie prezenty \"z jajem\"

tylko to już prezent do 100 zł bo taka lepsza kamasutra to tzreba trochę dać:-( My dlatego dajemy 300 zł + księgę:-D

myślisz że w empiku dostanę taką kamasutrę (tę lepszą, bo takiej za 30 zł to nie chce)

napewno chociaż ja w empiku nie szukałam tylko po prostu w księgarni. Tyle ze to było rok temu to może i ceny się zmieniły i coś lepszego weszło;-) Ale w empiku to chyba musi być.

ja dalam swiece zapachową Yankee Candle zapach \"wedding day\" 57 PLN i na temat :)

eh super. Ja bym chciała dostać kamasutrę:-D Extra i oryginalny prezent. Częściej się poczyta niż zapali świecę:-D