Dziobus 0 Napisano Maj 16, 2007 Biore yasminelle i krwawienie z odstawienia zaczyna się u mnie już przy 19 tabletce. Wcześniej brałam yasmin i krwawienie miałam w 3 dniu z odstawienia. Jest to dla mnie dziwne a do lekarza ide w poniedziałek i dopiero wtedy uzyskam od niego odpowiedź. Tylko to krwawienie mi nie pasuje... a tak poza tym nie mam skutków ubocznych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziobus 0 Napisano Maj 16, 2007 halo.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewwe Napisano Maj 16, 2007 jak masz tak co miesiąc to być może masz za słabe tabletki-za mala ilość hormonów- lekarz moze je zmienic. jak od czasu do czasu to nie warto ich zmieniac. i przy okazji- nawet jak tak jest, to jest sie zabezpieczonym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziobus 0 Napisano Maj 17, 2007 Mam tak od trzech miesięcy jak zmieniłam yasmine (które właśnie miały więcej hormonów i strasznie źle się po nich czułam!!!) na yasminelle ( i teraz jest tak jak bym nie brała hormonów wcale tzn. nie mam tych skutków ubocznych, tylko to krwawienie ciut wcześniej...). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziobus 0 Napisano Maj 17, 2007 Może króraś z Was ma jeszcze coś do powiedzenia na ten temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja biore CILEST Napisano Maj 17, 2007 i nigdy nie miałam okresu w trakcie łykania, zawsze w przerwie, zazwyczaj w 2-3im dniu przerwy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natalinaa 0 Napisano Grudzień 18, 2007 Ja wlasnie przy pierwszym opakowaniu mialam podobnie dzis moj pierwszy dzien odstawienia a takie plamienie z mala iloscia krwi mam juz od 20 tabletki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach