Aveja 0 Napisano Maj 16, 2007 Dziewczyny, mam pytanko: czy zancie może adresy sklepów z blielizną, ale tylko w Poznaniu, w których można wykupić talon na zakup bielizny ? Chcę zrobić taki właśnie prezent, dla przyjaciółki na jej panieńskie, ale nie mam pojęcia, które sklepy mają właśnie je w ofercie. Proszę o pomoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m a d z 1 Napisano Maj 16, 2007 sa takie talony sodexo - kupuje sie na nie w roznych sklepach, niektore z bielizna tez przyjmuja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aveja 0 Napisano Maj 16, 2007 ok, ale gdzie możne te talony sodexo nabyć ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aveja 0 Napisano Maj 16, 2007 ok, już znalazłam ich stronkę w necie :) Dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aveja 0 Napisano Maj 16, 2007 Łeee, ale to raczej oferta dla firm :/ A mi chodzi o jeden kupon. Coś takiego co ma np. w swej ofercie Reserved for Kids przy 27 Grudnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w zeszlym roku Napisano Maj 16, 2007 w h&m mozna kupic takie talony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach