Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z problemem

Kobieta... nieśmiała

Polecane posty

Gość z problemem

Kurde mam problem panna jest naprawde nieśmiała jak sie upije to dopiero jak by ma na mnie ochote ale ja niechce nic robić z pijanym trupem ;P weście np coś do radzcie kobiety :) bo nie wiem jak do niej podejść

Gość z problemem
no i co to da ale co mam jej zrobić żeby jej się chciało samej... ona chce ale sie tego boji co mam jest zrobić żeby sie nie bała... ona mi jak huj ufa itp ale ma zschiza bo to panna 19 lat a dziewica

ty ćwoku daj dziewczynie spokoj, jak bedzie chciala sexu to sama cie o to poprosi(albo kogos innego, bardziej dojrzalego) i to na trzezwo oczywiscie. pozdrawiam

Gość z problemem
heheh :D ale niema kogoś innego ja teeraz jestem :) wiem że ona chce mówiła że chce ale sie boji

Gość maximax
jak nie umiesz rozluznic kobiety pieszczotami tylko chcesz zaparkowac od razu to daj jej spokoj lepiej. co za partacze chodza po swiecie

I pozniej sie dziwic, ze dziewczyny pisza o braku orgazmu, kompleksach, obwiniaja sie o to, ze nie sprostaly wymaganiom... kiedy tymczasem to partner byl nieudolny lub zbyt egoistyczny. Pamietaj, autorze, dziewice trzeba obudzic, a to duza odpowiedzialnosc. Wiec, jesli chodzi tylko o zapakowanie, poszukaj kogo innego, bo moze ona mowi, ze chce by ciebie nie stracic, a tak naprawde - ktoz to wie :O

Gość z problemem
Ahhh ale ta panna jest kurwa cieżka... ;/ Pieszczotami do chodze już do takiego motywu ale nie pozwoli mi nigdy włazić ona orgazm przy pieszczotach samych przeżywa ale ona niechce tego robić bo sie bardzo boji

Gość no to jak się boi to
DAJ JEJ SPOKÓJ:O Każdy ma swój rozum, widocznie ona nie chce z toba tracić cnoty i koniec.