Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Różyczka 23

KTO MA NOWY TWóJ STYL??

Polecane posty

Gość Różyczka 23

Ten czerwcowy... ?? Czy jest jakiś dodatek? Ile kosztuje...??

Gość wejdź na ich stronę internet

Gość Różyczka 23
tam nie ma info o dodatkach ani ceny :(

tez jestem cieakwa,jaka jest cene TS i jakie są dodatki:-)Na stronie TS nic nie ma na ten temat...

jak ktoś z Was wie coś na ten temat to niech napisze;-)

ja mam nowy ts: cena - 7,90 probki: - loreal age re-perfect pro calcium 1x xemulsja nawilzajaca na dzien 1x emulsja nawilzajaca na noc - nivea visage potrojny efekt 1x krem na dzien 1x krem pod oczy 1x krem na noc jest tez dodatek o modnych samochodach. i to chyba wszystko. ja nie kupuje czasopism z jakimis dodatkami typu film czy torba wiec nie wiem czy takie dodatki sa. pozdrawiam :)

a są jakieś fajne artykuły w tym numerze? Dzięki za odpowiedź:-) Pozdrawiam🌻

przyjazn po rozwodzie jak schudnac na lato 20lat po maturze (fraszynska, bonczyk, korzeniowski) 10 pomyslow na niezwykly slub patrycja kaczmarska wreszcie odkrylam ojca aneta kreglicka -nie mowcie o mnie miss artur zmijewski wcale nie jestem niegrzeczny czas na dzieci - adopcje, macierzynstwo, kochane nie znaczy pyzate jeszcze nie czytalam bo nie mialam czasu felietony: agata passent - ulubiona plec leszek k. talko - zadnych wiecej eksperymentow lipinska - jasiu, gramy dalej kofta - rodzinny nokaut zaznaczam, ze nie bede tu wpisywac wybranych artykulow :) nie macie kolportera albo przynajmniej kiosku? przeciez tam mozna wszystko obejrzec :) pozdrawiam :)

dziękuję za odp.;-)Nie wymagam wpisywania artykułów,byłam po prostu ciekawa co mniej wiecej jest w tym nr i czy warto kupić(nie kupuję regularnie TS)Chyba chyba sobie kupię ten nr to nie mam co czytać a czeka mnie długa podróż pociągiem,przyda się jakaś gazetka;-) Pozdrawiam🖐️