Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na golasa

na golasa

Polecane posty

Gość na golasa

Co sadzicie o chdzeniu caly dzien na golasa po domu we dwoje i bzykaniu sie kiedy najdzie ochota ?

do tego jeszcze dodatki pochowane przed soba np bita smietanka polewy do lodów :)

Gość a dlaczego pochowane

Gość jak najbardziej
jak najbardziej ZA!!!!!!! co prawda nie da się chodzić cały dzień nago, ale ja chodzę bez bielizny więc dostęp jest cały dzień ułatwiony i kiedy tylko najdzie chętka a jest kutasek pod ręką, to korzystamy... a jak kutasek w pracy to i tak chodzę bez bielizny...zabawianie solo tez jest przyjemne...

Gość grab25
ja uwielbiam byle by bylo cieplo i podnieca mnie mysl ze ktos moze podgladac

na golaska to zadko bo córcia sie kręci,ale bez bielizny :D czesto mniamniusio..w kuchni przy przyrzadzaniu jakiejs kolacyjki...na stole ewentualnie zlewozmywaku :D sie rozmarzyłam ech..

Gość na golasa
widze, że temat odpasował. Może ktos opisze taki cały tak przeżyty dzien...

Zaden nick nie wchodzi. No to co, że córka się kręci. Nigdy nie byłaś przy córce nago??? Nagość to normalna sprawa. Na plażach nudystów szczególnie całe rodziny nagolasa się opalają.

Gość jarko
witam . Mysle o nagosci pzry innej osobie parze badz kobiecie by poczuc sie swobodnie bez skrepowania w stalej znajomosci . Bede wdzieczny za informacje nt imprez nagich badz laz w warszawier i ok. moj mail jamryyy@interia.pl

Gość wamip
widzę że wszyscy za -ja też -i bardzo często-oczywiście jak dzieci już albo jeszcze śpią,no chyba że ich nie ma

Gość rozwmolnienia
sam chodze po domu nago, bo mi goraca :/ no i moja laska zasuwa przewaznie w podkoszulku bez stanika i w krotkiej spodnicy, bez majtek. dzieki czemu nie raz ladujemy na bzykaniu czesto bez sciaganai ubran