Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarinka82

on chce przełożyć ślub-

Polecane posty

Gość katarinka82
narazie nie czekam jutro rano odpisze az sie boje co

Gość katarinka82
spytal dlaczego chce calkiem odwolac i powiedzial ze on pragnie tego slubu i chce naprwawde tylko go przelozyc do czasu az sie lepiej poczuje i zebysmy mogli w spokoju zalatwic wszystkie formalnosci(on jest obcokrajowcem) a ja od razu wymyslam jakies glupoty i ze to straszne ze mu nie ufam i ze teraz ma wyrzuty sumienia ze wogole to zaproponowal bo nie wiedzial ze az tak wezme to sobie do serca i ze bardzo mnie kocha i jesli mi zalezy tak ogromnie to oczywiscie moze byc juz w pazdzierniku i ze czuje sie jakbym ja nie chciala slubu i ze to moze ja szukam pretekstu no narazie tyle doniesien ale oczywiscie to slowaslowa slowa no ale chce wierzyc ze to prawda

słowa słowa, i tak myślałam, że zrobi. Zrzucił winę, on biedny, chory, itd. A ty niedobra wredna jędza czegoś się doszukujesz (oczywiście przerysowuje)

Gość agata----
"...żeby wszystko odbyło się bez pośpiechu i stresu tłumaczy się też swoim stanem zdrowia mówi że jest bardzo zdenerwowany ma za dużo na głowie i ciągle zmęczony.." jak facet gada ze ma duzo na glowie jest zabiegany i zmeczony to zazwyczaj oznacza ze kreci u mnie sprawdzilo sie to zawsze, najpeirw pieprzyl ze zmeczony niewyspany duzo na glowie a potem wyszlo na jaw ze ukrywal cos przede mne

A jak jak słyszę \"już mi nie ufasz\" to wiadomo, że coś jest nie tak. To jest odwrócenie uwagi od siebie. Zrzucenie tego na kogoś innego.

Gość katarinka82
tak w mailu to nie mozna wyczuc czy kreci czy nie zastanawia mnie tylko ta szybka zmiana decyzji zobaczymy w piatek za tydzien

Gość agata----
moglby do ciebie zadzwonic i powiedziec normalnie, moze wtedy bys sie lepiej poczula, lepiej uslyszec cos niz przeczytac;)

Gość katarinka82
no nie moze zadzwonic bo ukradli mu telefon :-(

Gość katarinka82
ukradli mu w poniedzialek stacjonarnego nie posiada no i budke to teraz trudno znalesc

Gość sylusia22
...ja zaręczyłam sie 2 lata temu a slub miał byc w zeszłym roku,ale w pewnego dnia w rozmowie ze mną powiedział mi że jeszcze jest na to za wcześnie (ja zresztą po zastanowieniu sie też doszłam do tego wniosku).Minął od tamtej pory już rok i powiedział mi że to już jest ten czas kiedy jest gotowy za rok 22 maja sie pobieramy:)