Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slubujaca

tipsy

Polecane posty

Gość slubujaca

Ile z was bedzie miało robione paznokcie a posiadało swoje? Skąd takie pytanie:) mam krótkie 1mm "białego brzegu" nawet poza palec nie wystaja miesiąc do ślubu i mysli robić czy nie? rzadko miałam długie lub średnie pazurki-wina genów :) Czy tipsy to dodatek i obowiązek ozdabiający rece na ślub jak myslicie?

Gość Poważnie pytasz
Czy dla jaj??

Gość Bezowocna
Cytat: Czy tipsy to dodatek i obowiązek ozdabiający rece na ślub jak myslicie? Różnego rodzaju prowokacje na tym forum miały miejsce.

Gość ja mowie bez prowokacji
że robie sobie tipsy

ja bym sobie zrobiła tipsy na swj włany słub. Co by ręce ślicznie wyglądały. miałas kiedys tipsy??

Gość Bezowocna
No chyba, że tak :) Ja dwa dni temu fundnęłam sobie tipsy i jestem zadowolona :)

zrobisz sobie tipsy, a pozniej swoje paznokcie bedziesz miala jak papier idz lepiej przed slubem do zakladu kosmetycznego nich tylko fajnie Ci je pomaluja

Gość ja zrobilam kiedys tipsy
niesteyt bylam na tyle "madra" i sciagnelam je sama. Od 2ch lat nie moge z nimi dojsc do ladu. Wiecznie sie lamia, rozdwajajaja. Dlatego slub to pretekst zeby znowu je zrobic:P i potem juz zawsze je bede miala:)

Gość jednak powiem wam
że tipsy wychodzą z mody i czasem słyszę komentarze (bardzo często) że tylko takie puste pannice robią tipsy. Niestety ale to prawda. Mi tez się podobają tipsy ale tylko takie krótkie a nie takie szpony. Na śłub bym jednaj nie zrobiła bo bałabym się że sobie oko wybiję bo nigdy nie miałam tipsów ani długich paznokci.

Gość Bezowocna
Moje tipsy mają długość od 1 do 1,5 cm. Dłuższe byłyby nienaturalne.

Gość to chyba jeste demetrios
no jasne że naturalne :)ja niestety obgryzam paznokcie i terraz kiedy mam takie stres przed slubem to nie umiałabym sie powstryzmac :o dlatego robie sobie

Gość slubujaca
juz wypilam kawe kurcze nie mialam na mysli ze tipsy sa zle ale zauwazylam ze wiekszosc dziewczyn robi je przed slubem jak maja krotkie pazurki. Tipsy zelowe mialam robione w domu (nie obrazajac pan robiacych w domu) rok temu i mi poodpadaly na nastepny dzien, nie wiem czy to kwestia materialow i poczatkujacej Pani czy moich paznokci bo podobno zdarzaja sie osoby ktorych paznokcie nie toleruja tipsow ale sobie zrobie dzieki za odpowiedzi :)