Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gardelko_25

cos w gardle

Polecane posty

Gość gardelko_25

Od jakiegos czasu zaobserwowalam u siebie dziwne uczucie w gardle. cos jakby mi tam siedzialo.Przełykam przelykam ale to uczucie caly cza spozostaje.Do teog suchosć w gardle. Nie wiem co to jest. Czy ktos z was moze mial cos podobnego i wie jak sie teog pozbyc? Pragne nadmienic ze przez to cos w gardle mam uczicie jakby takiego zmeczenia, jest mi tez z samego rana niedobrze. Bardzo prosze o opinie

Gość gardelko_25
odnawiam

Gość bgghg
mam to samo ..ale mam jakby jakas flegme i nie moge tego przelknąc..

Gość grzdyl
ja mam problemy z przełykaniem czy to śliny czy jedzenia -jak jem to musze ruszac szyją na boki zeby cos przełknąc:)

Gość gardelko_25
a byłaś z tym może u lekarza?

Gość daga77
jakas alergia.... wez pare dni amertil- moze przejdzie

Gość bgghg
ee alergia?

Gość gardelko_25
Ale ja nie byłam nigdy na nic uczulona...

Gość Via Olka
tak to mi wyglada na b. poważną chorobę -hipochondrię

Gość Via Olka
Chorzy z urojenia W erze Internetu nie ma nic łatwiejszego, jak wyszukać w sieci nową chorobę, która stanie się naszą obsesją. Coś tu wyczułem, czy to guz? Ostatnio często boli mnie głowa. Znowu jakoś nie mogę jeść. Mam wrażenie, że męczę się szybciej niż zwykle, a wchodząc na schody, dostaję zadyszki. Zdarzają mi się zaburzenia rytmu serca, czuję się, jakby serce miało mi wyskoczyć z piersi. Mam podrażnioną skórę, co to może być? Czasami mdli mnie i jest mi słabo. Coś boli mnie brzuch, czy to nie zapalenie wyrostka? Mam problemy ze snem... Medycyna i zdrowie: aktualności To tylko niektóre z wielu myśli, jakie prześladują ludzi panicznie bojących się choroby i wiecznie zmartwionych swoim stanem zdrowia. To hipochondrycy lub – jak trafnie określił ich w XVII wieku Molier – "chorzy z urojenia". Termin "hipochondria" pierwszy raz pojawił się w aforyzmach Hipokratesa.

Gość daga77
ja kiedys miała uczucie kulki:) tzn jakbym połkneła tabletke i mi została w przełyku. Meczyło mnie strasznie kilka tygodni az w końcu przeszło. Za rok o tej samej porze znowu sie pojawiło - alergia na jakies pyłki. Mi pomaga amertil

Gość Via Olka
matko ilu tu lekarzy i ilu chorych

Gość daga77
cóz... choroby cywilizacyjne....

to w koncu co to jest to cos w gardle? nerwica czy faktycznie cos? co to jest ten amertil cz cos czym piszecie na co dokladnie ten lek? jak sobie poradzilyscie z uczuciem tej tabletki w gardle bo mam to od 6 dni :/