Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krem do twarzy

Poszukuje jakiegoś kremu do twarzy, pomóżcie

Polecane posty

Gość krem do twarzy

Moja cera ogólnie mówiąc nie jest zbyt piękna. Szara i zmęczona. Nie mam tłustej cery, ale mam problem z rozszerzonymi porami i pojawiającymi się niespodziankami, zwłaszcza przed okresem. Szukam kremu, który ożywi moją twarz, a jednoczenie nie pozatyka porów i nie przesuszy...

wybierz sie do apteki..miłe farmaceutki zawsze pomogą:)ja np uzywałam kremu pichtowego nawet niezły:)powodzenia:)

Gość krem do twarzy
O pichtowym słyszałam i go szukałam, ale nie znalazłam, a niestety na niewiele kremów z aptecznej półki mnie stać :/

wiem wiem sa czasem nawrt bardzo drogi;/a moze idź do sklepu kosmetycznego...zawsze trafi się jakas ekspedientka kótra pomoże..ale okresl dokładnie jaki masz typ cery..

Gość krem do twarzy
No właśnie jak do tej pory ekspedientki jakoś nie mogą mi pomóc. Myślałam, że może tutaj doradzi mi ktoś jakiś konkretny krem. Jestem młoda bo mam 21 lat i większość kosmetyków jest albo za mocna, a z kolei te normalne zatykają mi pory. Próbowałam Ziaji białą herbatę i masło kakaowe, próbowałam, Nivea Visage Young, próbowałam Bielende zielona herbata, Soraye też jakiś, ale już nie pamiętam, chyba coś z ogórkiem. Zwykły Nivea, Nivea Soft, Hipp i nic... Boję się inwestować w droższe, żeby znów nie wyrzucić pieniędzy w błoto:/

no to witaj w klubie kochana tez mam 21 lat..problemy z cera od 5 lat..krostki,wypryski mam to na codzien:Pja teraz używam z Flosleku krem antybakteryjny na dzień no mi bardzo pomaga..ale może ci wysuszyc buźke..pamietaj kupuj tylko te lekie kremy..aleserio teraz nie mam w głowie żadnego pomysłu jaki krem by ci pasował..

dobry jest z dax cosmetics matujący w ogole cała ta seria jest dobra a kosztuje z 14 zł

Gość krem do twarzy
no właśnie tylko które kremy są lekkie? Bo wszystkie, które miały być lekkie jakoś nie są.... Myślałam o kremie Bielendy Ogórek&Limonka może używałaś go? Nie chce jakiś silnych kremów, coś łagodnego... Wiem wymagania mam ogromne ;) Swietnie działa, tani i na dodatek łagodny :P

to kup jasne zawsze można spróbowac a jak juzgo będziesz miała to koniecznie napisz jak działa:)

Gość eve66
Polecam kosmetyki BIDERMA z serii SEBIUM i to nie tylko krem ale też płyn H20 do przemywania twarzy. Ja akurat stosuję serię dla cery wrażliwej - jestem bardzo bardzo zadowolona. O serii SEBIUM też słyszałam wiele dobrego. Niestety kosmetyki tanie nie są- ok. 30-40zl,ale przy regularnym stosowaniu naprawde poprawiają cerę. pozdro

Gość eve66
BIODERMA -miało być ;)

Gość krem do twarzy
No właśnie nie chce wydawać na krem 40 zł.... Jeszcze w ciemno na dodatek. Zastanawiam się nad tym z Bielendy, jak również widziałam dziś kremik Ava intensywnie nawilżający z zieloną herbatą. Może ktoś ma jakies propozycje jeszcze lub doświadczenia?

Gość krem do twarzy

lekkie sa kremy dla cery tłustej i mieszanej Faberlic Q3, Q7

Gość wareczka
mialam ten sam problem, poszarzala cera, jakas taka zmeczona, ostatnio znalazlam gdzies na polce tonik eris taki w rozowej buteleczce, energizujaco-rozswietlajacy, o ten: http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=4614 teraz myje twarz zwyklym mydlem, nie wycieram twarzy od razu, tylko taka wilgotna przemywam tonikiem (nalewam troche na reke i rozprowadzam dlonia na twarzy - omijajac okolice oczu i ust), czekam az skora sama wyschnie i nakladam krem matujacy soraya, ten zdaje sie: http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=149 i szczerze mowiac naprawde sie poprawilo...do tego stopnia, ze zupelnie zrezygnowalam z podkladu, nakladam tylko korektor i wygladam calkiem dobrze.

Gość góraaaaaa

Gość góraaaaaa