Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Murzynkowa mamusia

urodziłam Murzynka i mam przykrości

Polecane posty

Gość Murzynkowa mamusia

Poznałam obcokrajowca i zaszłam z nim w ciążę. Myślam aby wyjśc za niego, jednak nie wyobrażałam sobie życia z człowiekiem "czarnym". Poprostu wstydziałabym sie i pewnie by były same kłopoty. Tak uwazam osobiście. Wystarczy ,że będe miała dziecko.Tylko sie okazało ,że jest czarne. Teraz nie wiem, czy lepiej miec dziecko panieńskie i byc samą , czy wyjśc za tamtego pana i tworzyc rodzine na siłe i zyć w stresie , wstydzie. Wsumie żyjąc jako panna tez mam wstyd i stres, ale liczę ,że ktos mnie pokocha i będę żoną"białego". Tak więc do rzeczy. jest żle. Na klatece sa napisy"dziwka z murzynem", sąsiadki patrzą krzywo, zaglądają do wózka i wiecie, jakies komentarze dziwne, jak przechodze obok nagle milknął. Pomijam fakt ,że rodzina się odsuneła i nie pomaga- wstyd im. Rozumiem,że zrobiłam żle, chciałam spróbowac jak to jest, nie myslałam o zabezpieczeniu, chciałam zaimponowac innym itp. Nie pozostało mi nic jak płacz i życie w stresie jako panna samotnie wychowująca dziecko. Na szczęście mam prace więc jakoś klepiemy z dzieckiem tą biedę.

Gość a ja powiem tak...
wyjedź z tego kraju dziewczyno, tu Cię nikt nie zrozumie! A tak na marginesie, murzyniątka są prześliczne.

Skoro jesteś biała to urodziłaś mulatka :) kolejna sprawa to cała ta historia jest nieźle wymyślona,tylko kto się tu na nią nabieże?

Gość lolaaa444
też sądzę że prowokacja, pytanie tylko po co??

Gość Nikadfggh
na pewno nie jest aż takie czarne, a mieszanki są najpiękniejsze zobacz na omene menhsak . A ponadto takiech dzieci jest coraz więcej. U nas w przedszkolu sa 3 czarne dzieic i kilka zółtych i nikt ich palcami nie wytyka. Poczekaj jak nasi wróca z anglii irlandii , pełno polek poznało tam ciemnoskórych i kolorowych.

Gość Murzynkowa mamusia
kangurku, wyobraż sobie ,że moje dziecko nie jest ani białe , ani mulatek niestety.jest malutki i bardzo czarniutki i nie rozumiem dlaczego uwazasz ,że ta historia jest zmyslona? To ze mam dziecko jest tak mało prawdopodobne twoim zdaniem? a to ze mnie wyklneli rodzice tez? a dziwisz się? a to ze każdy mi do wózka zagląda tez tak mało prawdopodobne? a to ,że na studiach studiują murzyni to tez takie nieprawdopodobne? i to ze murzyni jak inni lubia sex i kobiety? kangurku nie będę z toba rozmawiac. Nie pomagasz mi. Moje dziecko jest słodkie, czarne i śliczne- to prawda.

Gość Murzynkowa mamusia
A gdzie ja biedna , sama wyjade?Musiałabym się wyprowadzić do innego osiedla.Szkoda ,ze tak wyszło. Wiele łez wylałam, i nabardziej mi żal ,że rodzice mnie potepili i wyzwali. Nie mam pomocy.

Gość a ja powiem tak...
a nie możesz wyjechać z jego ojcem do jego kraju?

Gość LoL LoL LoL LOLLLL
cytaty miesiaca: - Poznałam obcokrajowca i zaszłam z nim w ciążę - - jednak nie wyobrażałam sobie życia z człowiekiem "czarnym". - LOL - Wystarczy ,że będe miała dziecko.Tylko sie okazało ,że jest czarne. - LOL LOL LOL - chciałam spróbowac jak to ... chciałam zaimponowac innym itp. - LOL LOL strach pytac ile mialabys lat kiedy tak sobie "myslalas"... Nie, to NIE MOZE byc prawdziwe!!! :D

Gość LoL LoL LoL LOLLLL
* chciałam spróbowac jak to jest

Gość trelle
Mam znajoma, ktora urodzila murzyniatko i tez nie zwiazala sie z tym mezczyzna. W naszym kraju nie mogla zyc, ze wzgledu na brak tolerancji. Wyjechala do niemiec i tam poznala faceta, bialego. Wiem, ze sa razem i sa szczesliwi. Wiec glowa do gory, jeszcze kogos znajdzisz.

Gość Murzynkowa mamusia
jestes żałosna. z ojcem dziecka nie wyjade do jego kraju bo on jest tutaj i tu zostanie.Nie chce z nim żyć tylko dlatego ze mamy dziecko.

Gość Murzynkowa mamusia
trelle- dzieki. Omena tez poznała białego , który zaakceptował jej dziecko, więc i mnie moze jakis przygarnie z czarnym dzieckiem...ale czy znajdzie sie taki?

Gość papugamala
wielki LOL :P

Gość moj synek
tez jest brazowiutki... jego tata ma pochodzenie arabskie.... niestety nie dane nam jest zyc razem... naszczescie moja rodzina nie ma nic przeciwko temu nie przejmuj sie... to jest twoj skarb... i nie wazne jaki jest najwazniejsze ze TWOJ

Gość a ja powiem tak...
ja jestem żałośna? Dlaczego?

Gość jasne że to kit..
niestety, historia wymyślona... pewne stwierdzenia o tmy świadczą. Po prostu wymyśliłaś topik i myślisz, że ludzie się nabiorą, a ty bedzies zmieć satysfakcję. Bo mówisz o całym wydarzeniu jak o recenzji jakiegoś taniego artykułu, zresztą, szkoda klikać. Znajdź sobie lepsze zajęcie aniżeli wypisywanie bredni na cafe..

Gość lolaaa444
żałosna to jesteś ty murzynkowa co ty za bzdury wypisujesz

Gość namaama
mamo murzynka nie martw sie a jak stosunki z ojcem dziecka czy interesuje sie nim opiekuje sie tobą i dizeckiem zobaczysz nie załamuj sie zobaczysz ze dziecko bedzie twym najlpeszym szczęsciem kochaj je i dbaj o niego jesli ty bedziesz akceptowac dziecko to i inni je bedą akceptowac i kochać

nie kochałas tego człowieka? to była tylko przygoda? jeśli kochałaś to nie rozumiem dlaczego za niego nie wyszłaś... to już chyba nie te czasy, żeby sie wstydzić za czarnego partnera :O większy wstyd byc samotną matką murzynka... bo wychodzi na to, że się \"puściłaś\" a gdybyś za niego wyszłą to by była szczęsliwa rodzinka i mniej by na wasz temat mówili... tak mysle...

Gość Murzynkowa mamusia
To była przygoda niestety.Chciałam sprawdzić, ale nie chciałam być z nim, a juz napewno nie chciałabym byc jego zoną. Owszem on wie, ale specjalnie nie naciska , nie przychodzi, nie bardzo się interesuje,oczywiście jak przyjdzie kase da dla dziecka. Nie mam alimentów, bo on dobrowolnie jak sie pojawi to cos podrzuci.jakbym zobaczyła ze nie daje nic z pieniązków to wiem,że wtedy sprawa idzie do sądu. Narazie sie dogadujemy, ale nie ma uczucia, nie ma przyjażni, on nawet specjalnie jakby nie chciał tego dziecko, nie widze czułości czy zabaw, nie chodzi z nim nigdzie. Nie wiem czy to dobrze czy nie, ale chcałabym aby zniknął z naszego zycia.Wstyd mi. Juz myslałam ze mogłabym za niego wyjśc.no ale kurcze ja nie kocham go, brzydzę się go.

Gość a ja powiem tak...
a kto jest żałosny?

Gość Murzynkowa mamusia
Przyjdzie czas ,że jednak zdecyduję się aby te pieniązki przesyłała mi na konto, a nie przychodził mi dawac je co jakiś czas. Nie wiem jednak czy mu sie nie odwidzi i nie zechce zabierac dziecko na weekandy, bo sąd wiecie.wszystko moze. Dlatego z alimentami nie wychylam się i narazie akceptuje to podrzucanie nam kasy. Jednak wkurza mnie to jego przychodzenie. Siedzi, daje kase, patrzy na dziecko, i wogóle jakby nie potrafi do niego dotrzec. Moze dlatego ze dzidzius jest malutki?w sumie z dzieckiem an nie pogada ani nie pójdzie pograc w piłkę.........boje się przyszłości.

Gość Murzynkowa mamusia
LoL LoL LoL LOLLLL cytaty miesiaca: - Poznałam obcokrajowca i zaszłam z nim w ciążę - - jednak nie wyobrażałam sobie życia z człowiekiem "czarnym". - LOL - Wystarczy ,że będe miała dziecko.Tylko sie okazało ,że jest czarne. - LOL LOL LOL - chciałam spróbowac jak to ... chciałam zaimponowac innym itp. - LOL LOL strach pytac ile mialabys lat kiedy tak sobie "myslalas"... Nie, to NIE MOZE byc prawdziwe!!! ZAŁOSNA TO WŁASNIE JEST TA DZIEWCZYNA KTÓRA TO PISZE.

Gość Murzynkowa mamusia
lolaaa444 I TA BABA TEZ JEST ŻAŁOSNA GDYZ MYSLI ZE ZYCIE JEST TYLKO BIAŁE. A jak widac niestety nie jest tylko buałe ale i czarne i ma tez odcienie szarości.

a jak ty bys chciała? żeby nie widywał się z dzieckiem ale kasę dawał? nie oczekuj czegos takiego od faceta :O musisz sie z tym liczyć, że dopóki będzie dawał pieniążki to ma prawo się z nim widywać a ty nie masz prawa mu tego zabraniać...

Gość Murzynkowa mamusia
Nie zabraniam mu.Poprostu marzę sobie. Boje się ze kiedys zechce się z nim sądownie widywac. Wtedy jednak ja wkrocze do sądu o alimenty.Nie będzie ciekawie.

Gość Murzynkowa mamusia
bo narazie nie interesuje się z nim, nie przychodzi często, nie zabiera go.jak zechce go zabierac, wywozić i często u nas bywać wtedy będe się chyba buntowac:(

tymczasem sie nie przejmuj ;) zawsze chciałam mieć mulatka ;) a skórka mu pewnie wyjaśnieje z czasem i będzie piękny opalony kolor :) to dziewczynka czy chłopiec? nie ważne... każda płeć bedzie się za nim uganiała ;)