Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Murzynkowa mamusia

urodziłam Murzynka i mam przykrości

Polecane posty

Gość Murzynkowa mamusia
synek to jest.nie sądze by był póżniej jaśniejszy:( Niemniej jednak bardzo dziekuję za miłe słowa otuchy.Pozdrawiam

myrzynkowa mama---- sorry ale jak ktoś pisze że nie wyobraża sobie życia z czarnym bo to wstyd.A nie było wstydem się z nim kochać? Ludzie sa jacy są i ich nie zmienisz ale możesz też spokojnie żyć jak jednej drugiej dać po gębie lub powiesz pare przykrych słów.Ja bym nie pozwoliła sobie na takie numery jeśli chodzi o moją osobe a już tym bardziej dziecka.Jesteśmatką to je broń

Gość Murzynkowa mamusia
kangurek- mi wstyd ,że wytykaliby mnie palcami ze murzyn itp, juz wystarczy ze wytykaja mi dziecko.owszem bronie je jak lwica. Tylkoze ja z nim ni emoge być, nie kocham go.

murzynkowa mama---z nim tzn z kim? z ojcem dziecka czy z dzieckiem?

Gość do murzynkowej mamy
moja znajoma poslubila afrykanczyka i maja cudowna corcie :) Owszem spotkalo ja kilka przykrosci, ale ogolnoe powodzi im sie dobrze, ludzi juz tak nie reaguja jak na poczatku. Kochaja sie i sa szczesliwi. Poki co zyja w polsce. Sa taka sama rodzina jak kazda inna, pelna milosci, uczuc, emocji. Jesli kochasz faceta, ktory jest ojcem dziecka, to nie wiem nad czym ty sie zastanawiasz??? Swoja droga idac z nim do lozka trzeba bylo myslec o konsekwencjach. Mam wrazenie, ze zrobilas to z ciekawosci. Czego mialabys sie wstydzic bedac zona czarnoskorego mezczyzny??? Tego, ze kochasz i ktos kocha ciebie? Tego, ze masz rodzine, a twoje dziecko ma ojca??? Nie patrz na innych, patrz na szczescie twoje i twojego dziecka.

Gość Murzynkowa mamusia
nie czytacie topika. Nie będe się powtarzac ,że dziecko kocham a faceta nie kocham. Nie chce być z tym facetem,pisałam tez juz ,że nie zrobiłam tego z miłości, a z ciekawości i aby zaimponowac innym na studiach, ze byłam z "czarnym" w łóżku.Boze nie rozumiecie bo nie czytacie wszystkiego od początku.

Gość do murzynkowej mamy
no ok, nie kochasz go, kochasz dziecko , to swietnie :) W Polsce jednak bedzie ciezko wam obojgu, to pewne. Nie wiem czy latwo bedzie znalezc tobie faceta, ktory w pelni zaakceptuje dziecko, ktore po pierwsze nie jest jego,a po drugie innego kolorku. Istnieja jeszcze jednak ludzie olerancyjni i normalni, wiec z czasem wszystko sie ulozy. Ile latek ma dziecko? Bo z czasem kolor skory moze zmienic barwe nieco. :)

Gość trzeba było nie próbować
ehehheheh wiesz co jesteś załosna

murzynkowa mama----- to w takim razie pozostało Tobie czekac aż wszystko z czasem przycichnie(ja swoją droga miałabym to łęboko w dup***,a niech sobie gadają) lub wyjechać do większego miasta gdzie nikt Ciebie nie zna i zacząc wszystko od nowa.A swoją drogą niezłe miałaś podejści,,chciałam spóbować \" :P

murzynkowa mamo---mam pytanie---a komu chcialas zaimponowac kochajac sie z ojcem dziecka????tak piszesz...imponowac mozna zupelnie czym innym...jakos malo ambitny ten tekst:(prowokacja...

ja przepraszam,że zapytam a dla Ciebie Autorko murzyn to ktos gorszy, tak?????????? ale seksem z NIm chciałaś imponować??? no no- gratuluje zaściankowego podejscia- to może zmien wiare i dziecku i sobie pozakładaj chusty na głowy

bez sensu dla mnie to wszysto jest.troche sie ta historia kupy nie trzyma co wiele osob juz zauwazyło.Skoro murzyn to ktos gorszy po co szłas z nim do łózka? czym tu imponowac? jak sie teraz nim brzydzisz to wczesniej tego nie czułaś? o prezerwatywach nie słyszeliscie??dziwne to dla mnie Jestem ciekawa co robisz z dzieckiem jak idziesz na zajecia, pomaga ci kots??

Gość instruktorka
Pewnie jak to na akademiku... nachalai sie wszyscy i chciala pokazac ze sie z nim zernie..sory za wulgarny jezyk ale jak to inaczej odebrac.. Now wiec zaimponowalas jak jasny gwin.zwlaszca sobie samej,rodzicom tez.... a teraz takie a nie inne zycie przed toba - w sumie z wyboru. nikt cie nie zmusil,nie zgwalcil....

Gość instruktorka
sorki za literowki... Mysle ze kto sie sam nie szanuje to go inni sznowac tez nie beda... smutne to ale prawdziwe.

Gość Murzynkowa mamusia
Nie mieszkam ze studentami, mam mieszkanko.Studiuje zaocznie, pracuję jak juz na poczatku pisałam. zieciaczek nie ma latek, on ma dopiero miesiące.Mam wynajeta taką staruszke która z dzieckiem jest na czas studiów.Potem żłobek będzie. Tak, teraz czuję do niego obrzydzenie.Nietstey on bardzo nieprzyjemny zapach skóry ma. jednak chciałam spróbowac wtedy i tak wyszło.Dokładnie tak jak ktos opisał, głupota, impreza, puszczenie się bez uczucia.Spontan.

Gość kobieto daj sobie spokój...
po co się użalasz nad sobą,to co piszą inni i tak do ciebie nie trafia a wręcz irytuje! Masz co chciałaś i musisz tak żyć.Nie wiem na co liczysz...na propozycję matrymonialną? Tak żle i tak niedobrze....Wydaje mi się że nie jest aż tak żle jak ci sie wydaje.Sama się nakręcasz.Ludzie już tak nie wytykają palcami to twoja wyobrażnia i kompleksy.Poprostu żyj a nie wyszukuj że ten czy tamten żle na Twoje dziecko popatrzył.Facet jest ,no i dobrze że chociaż troche wam pomaga....gdy go odrzucisz będziesz się z tym gorzej czuła bo wtedy to już będzie napewno ,że to dziecko z imprezki.Wez się w garsć i do Zycia!!!!

Gość tanio i solidnie
nie wiem dlaczego napadacie ze historia jest zmyslona...ot, samo zycie. Nie etakie rzeczy sie zdarzaja. Autorko podziwiam Cie za sile i wtrwalosc

Gość tanio i solidnie
a i jeszcze cos. Murzynkowa mamao wybralas zle miejsce bo tu na kafe jest sam jad i zlosliwosc

Gość pogodna mamusia
Moja droga życzę tobie i malenstwu wszystkiego dobrego .Masz zdrowe dziecko ,śliczne ,i to jest najważniejsze .Ja mam niepełnosprawne ruchowo dziecko .Ciesze sie że jest mądre ,wiecej tolerancji i zrozumienia .Drogie mamy uczcie swoje dzieci szacunku dla każdego człowieka.