Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Escadaaa

ahh słodkości.. DO PANÓW

Polecane posty

Dwa pytanka ;] Czy kiedykolwiek zdarzyło się Wam, że liżąc muszelkę którejś ze swoich partnerek nie odpowiadał Wam jej smak? Jakie były wasze pierwsze odczucia przy początkowych doswiadczeniach liząc kobiete?

Gość vbe
nawet gdyby mi sie nie podobalo to co?TAk jestem skazany na lizanie musze wypelniac swoje obowiazki

Gość vbe
nawet jak smak jest zly to przyjemnosc partnerki jest najwazniejsza

Nigdy mi sie to nie zdarzyło, pewnie feromony robią swoje ..... wszystkie smakowały ...rozzzzzzzzkosznie

Gość andersonxxx
posyp se cukrem

Pytam o to dlatego, że wiele razy się spotkalam z wypowiedziami panow ktorzy mowili \"ale jesteś tam słodka\" \"mógłbym Twoje soki pić godzinami\" itp.. ale czy zdarzylo Wam się, że smak nie był dobry?

Zawsze były umyte, pachnące i słodkie od podniecenia - ale ja gustuje w kobietach z klasą a nie jakiś ciziach z dyskotek :classic_cool:

Gość taka-- sobie
sama sie nad tym zastanawiam.oczywiscie z higiena ale i tak boje sie ze facetowi sie nie spodoba smak:)) obawiam sie tego bardzo

Gość prodizi
mi smak i zapach kobiecej cipki nie przeszkadza, jednak nie jest to nektar i ambrozja :) powiedzialbym ze jest nawet lekko nierpzyjemny, nie lubie zwlaszcza tego jak mi cale policzki wysychaja od sluzu. ale o dziwo - podnieca mnie to, uwielbiam zaglebiac swoj jezyk w jej pochwe, piescic lechtaczke oraz ssac wargi. nie zwracam uwagi na sluz wtedy (a troche sie go nalykam) jedyne co wtedy sie dla mnie liczy to przyjemnosc mojej kobiety. jak widze gdy sie wygina, wzdycha, oddech ma psyspieszony a do tego przyciska moja glowe do cipki to wiem ze warto sie troszke poswiecic :) szkoda tylko ze kobiety tak nie mysla jesli chodzi o lodzika i final w ustach :( no ale na szczescie nie moja :classic_cool: ona rowniez nie brzydzi sie tego co naturalne i polyka bez problemu.

Przy spontanicznych zaspokojeniach pomagają husteczki do higieny intymnej - ale nie jakaś irygacja a jedynie przetarcie - soczek przecież wypływa z wewnątrz - więc zawsze będzie miał nieskazitelny smak i zapach :D

No chyba że panna ma GRZYBICĘ POCHWY !!!