Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niikiita

ja mam dość wszystko się wali

Polecane posty

Gość niikiita

Mój mąż właśnie rozpierdolił samochód mojego taty przywalił w motor motocykliście nic się nie stało ale kosztować nas to będzie minimum1500żł wyć mi się chce ja siedzę w robocie 10 godzi zarobie 1500zł w miesiącu a on właśnie to przejebał ja sobie już prawie nic nie kupuje na wszystkim oszczędzam jedynie dziecku kupuje co trzeba, Cały dzień w robocie nic z życia jak wróce do domu to też trzeba robić a dodam że pracuje 7 dni w tygodniu zero wolnego. Itak się miotam. Do tego słyszę że wszystkiemu ja jestem winna. Mam dość. Pomocy!!!!!!!!!! Ja zwarjuje

Gość niikiita
jakby nie dziecko to bym z tąd uciekła na zachód do roboty ale jak tu zostawić taką małą kruszynkę i jechechać????????/

Gość kingsizelka
mam to samo!!!! jak to przeczytałam to to cos az mnie drgnęło.. bo czuję sie tak jak ty... współczuje ci głowa do góry dla tej twojej kruszynki:)

Gość klaudis
no co poradzisz zycie jest poje..ne naprawde ja tez mam problemy jeszcze gorsze niz twoje uwierz mi moim zdaniem ty jestes zmęczona psychicznie i fizycznie ta pracą bo wszystko jest na twojej głowie dom dziecko praca a jeszcze mąz ci nie pomaga naprawde smutne musisz z nim pogadac i powiedziec mu ze sama nie dajesz rady zeby ci pomógł nawet psychicznie to podołac

Gość JUHJSS
MAM TO SAMO :(MAm dosc tej poslkiej i smutnej rzeczywistosci:9jedni zyją w luksusie po zawodówkach a ja po studiach 1200 złotych za harówke:(

Gość kingsizelka
kurwa zycie to jest pojebane jakby nie synek to bym dawno bez namysłu wyjechała z PL

Gość niikiita
jejku a już myślałam że jestem sama wtym pojebanym kraju. jak sobie coś zaplanuje to szlak to trafi już lepiej sobie nic nie planować niedługo wychodze z pracy jeszcze jakieś pół godziny najchętniej poszłabym się położyć spać ale kto mnie zastąpi 1500zarabiam robiąc 7 dni w tygodniu przez cały tydzień. To koszmar wokół siebie mam tyle nadzianych ludzi a mi nic nie wychodzi wszysto do kitu. To chyba nigdy się nie skończy :-(

Gość niikiita
Jedyne co mi daje jeszcze siły to ta kruszynka maleńka co się tak ładnie beztrosko uśmiecha:-)

Gość PO CO KOMU to wszystko
własnie ja tez wkolo widze ludzi plawiacych sie w luksusie:( najlepsze ze nie maja zadnych szkól ani nic:(a maja wille i baseny w domu i jezdzą porszakami.masakra ..a ja haruje jak dzika swinia na dom i rodzine i mam tylko 1000 złotych i tez studia skonczone:(:(

Gość niikiita
IA mojego męża o pomoc mogę prosić on nawet po sobie szklanki do zmywaka zanieść nie potrafi a co dopier mi pomoże on robi tylko to na co ma ochote. Jak czasem wróci do domu i jest bałagan to drze się na mnie że nie posprzątane a kiedy mam sprzątać od siódmej rano nie ma mnie w domu jak wróce do domu to dziecku patrze poświęcić troche czasu

Gość niikiita
Dziś już mam troche lepszy nastrój sen dużo może zrobią. Te nierówności społeczne są straszne wiem coś o tym. Bo taka przepaść finansowa jest między mną a moją rodzinką.

Gość o kurde...........

Gość trelle
Ja sie obracam miedzy takimi 'nadzianymi' i to roznie wyglada. Wiekszosc z nich jezdzi samochodami wzietymi w leasing, 3/4 swojej pensji wydaja na raty kredytowe, codziennie sie trzesac, aby ich lewe dochody nie wyszly na swiatlo dzienne. Poza tym to czesto ludzi z olbrzymimi dlugami, nie majacy "nic swojego", wszystko poprzepisywane na matki, siostry, zony. Kazdy kij ma dwa konce. Tych naprawde bogatych jest niewielu. I Ty i oni zyjecie w podobnym stresie.