Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WIOLKA900

CIEŻKI PORÓD

Polecane posty

Gość WIOLKA900

Jaki mialyście pierwszy poród?Ile godzin trwał?Ja rodziłam 12 godzin dwa miesiace temu i chyba nigdy tego nie zapomne!to było straszne,tego bolu nie da sie opisać i nieprawdą jest to ze niby jak sie pomysli o dziecku ktore zaniedlugo bedziesz miala to pomaga!Ja przez ten ból stracilam ochote na wszystko!Jak było u was?

Gość ojojo
ja rodziłam 13 godzin i skończyło sie cesarką :/ było ciężko

Gość WIOLKA900
a dlaczego?mialas jakies komplikacje?ja już w ostatniej godzinie blagalam o cc ale nie chceli mi zrobic bo stwierdzili ze jak beda musieli to zrobią!

Gość ojojo
byłam już w 43 tc :( po tylu godzinach wody zaczely zmieniac kolor na zielony, a dziecko odwrocilo sie glowka do gory, poza tym mały wazyl 4 kg wiec zadecydowali o cc, ale nie zaluje po 12 godz po cc juz normalnie chodzilam i swietnie sie czułam :) błagalam o cc, a jak powiedzieli, ze zrobią blagalam o porod naturalny :) podczas porodu zgupialam i sama nie wiedzialam co chce :) a Ty mialas jakies komplikacje?

Ja też urodziłam dwa miesiące temu i wspominam to bardzo dobrze. miałam trzy prowokacje i przez trzy dni musiałam leżeć na porodówce,ale w końcu tego trzeciego dnia o 11 zaczęły się bóle,a o 17 było po wszystkim. Ani przy bólach początkowych,ani przy partych się nie męczyłam. Chyba aż tak bardzo chciałam urodzić,że nie czółam bólu.Gorsze były dni po porodzie.

ja urodzilam w 38 tc.wody odeszły mi ok 19 a o 22 był juz moj synus w miedzyczasie jeszcze zajechalam do sklepu no i pozniej do szpitala,caly porod jak i zresztą ciążę wspominam bardzo fajnie (kondycja fizyczna i psychiczna super) a sam poród no cóż na pewno boli ale chyba nie jest to nie do zniesienia ja osobiscie jestem straszną panikarą i naprawde \"podziwiam\" siebie że tak to wszystko normalnie znioslam (i przezylam ha ha) nie wiem czy ktoras z Was tak miala ale ja w pewnym momencie chcialm wstac i isc do domu takie dziwne uczucie że jak wroce to dzidzis bedzie juz na swiecie