Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marcia2003

paciorkowiec

Polecane posty

Witam.3 lata leczono mnie na grzybice a tu sie okazalo ze to nie grzybica tylko paciorkowiec.Dostalam antybiotyk i mam cicha nadzieje ze zaraza zniknie.Oczywiscie pposzlam w koncu prywatnie i tez zrobilambadania o których lekarz w przychodni nawet nie wspomnial.Normalne jaja sobie robia i podwyzek żadają!

Gość pytająca123
a jak nazywa sie ten paciorkowiec? czym się to u Ciebie objawiało i jaki antybiotyk dostałaś?

a antybiotyk który dostalam to cipripol dawka 500 mg i do tego masc dopochwowa Dalacin

Gość malenka1223
witaj ja tez mam tego paciorkowca:(

Gość malenka1223
tylko,że mi zapisala lekarka globulki z erytromecyna . Musze je brac przez 20 dni:(

Gość doda-ajj
hej-jak sie objawia ten paciorkowiec(tak dokladniej)ciekawa jestem...

Gość malenka1223
może objawiać się rożnie np ból podczas stosunku, oddawania moczu,uplawy , nawracające się stany zapalne. U mnie własnei te nawracające stany zapalne pokierowały lekarzem do zrobienia mi wymazu bakteriologicznego.

Gość Joncia
Hej, u mnie to samo i tak samo dopiero prywatnie lekarz wysłał mnie na badania. Wcześniejsze leczenie grzybków nie przynosiło rezultatów, a po zmianie gin okazało się że to nie grzybki tylko bakterie :/

Gość ja tez mialam
i bralam na to 3 miesiace zastrzyki - DEBECYLINE cholernie bolalo ale mam spokoj