marcia2003 0 Napisano Maj 17, 2007 Witam.3 lata leczono mnie na grzybice a tu sie okazalo ze to nie grzybica tylko paciorkowiec.Dostalam antybiotyk i mam cicha nadzieje ze zaraza zniknie.Oczywiscie pposzlam w koncu prywatnie i tez zrobilambadania o których lekarz w przychodni nawet nie wspomnial.Normalne jaja sobie robia i podwyzek żadają! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytająca123 Napisano Maj 17, 2007 a jak nazywa sie ten paciorkowiec? czym się to u Ciebie objawiało i jaki antybiotyk dostałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcia2003 0 Napisano Maj 18, 2007 strep.agalactiae.Objawialo sie jak przy grzybicy czyli uplawy i swedzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcia2003 0 Napisano Maj 18, 2007 a antybiotyk który dostalam to cipripol dawka 500 mg i do tego masc dopochwowa Dalacin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malenka1223 Napisano Maj 18, 2007 witaj ja tez mam tego paciorkowca:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malenka1223 Napisano Maj 18, 2007 tylko,że mi zapisala lekarka globulki z erytromecyna . Musze je brac przez 20 dni:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość doda-ajj Napisano Maj 18, 2007 hej-jak sie objawia ten paciorkowiec(tak dokladniej)ciekawa jestem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malenka1223 Napisano Maj 18, 2007 może objawiać się rożnie np ból podczas stosunku, oddawania moczu,uplawy , nawracające się stany zapalne. U mnie własnei te nawracające stany zapalne pokierowały lekarzem do zrobienia mi wymazu bakteriologicznego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcia2003 0 Napisano Maj 18, 2007 U mnie tez tak bylo.Tylko nazywalo sie ze to grzybica a tu zonk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Joncia Napisano Lipiec 10, 2007 Hej, u mnie to samo i tak samo dopiero prywatnie lekarz wysłał mnie na badania. Wcześniejsze leczenie grzybków nie przynosiło rezultatów, a po zmianie gin okazało się że to nie grzybki tylko bakterie :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tez mialam Napisano Lipiec 10, 2007 i bralam na to 3 miesiace zastrzyki - DEBECYLINE cholernie bolalo ale mam spokoj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach