Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość QQQÓÓÓ

Moze i smieszne.... moze wejdziesz??

Polecane posty

Gość QQQÓÓÓ

ale mam porblem z wyproznianiem :( mam dopiero 18 lat jestem chudziutka i malutka ...ale to mniejsza o to ...od 2 , 3 dni nie robilam "kupy" co sie nie zdarzalo nigdy wczesniej!! Co zrobic:( Pilam przed chwila activie myslicie ze pomoze?

Gość zjedz kilka
sliwek suszonych ,powinno pomoc :)

Gość QQQÓÓÓ
no niny powinno tez slyszalam ale mam takie dziwne uczucie ponizej w kregoslupie jak bym iala baka puscic a nie mogw...wiem ze to zenujace.. ale tak jest

Gość aaala18
ja podobnie mialam raz na jakis czs a raz przez kilka tygodni mialam problemy sliwki ewentualnie lekki senes se zrob jak ci nic nie pomoze sproboj na kibelku rozciognoc pupcie czsami prosciej

Gość kropka nad i i nie tylko
spróbuj napic sie kawy, jak to nie pomoze to jogurt jest dobry na jelita, duzo ziaren róznych, siemie lniane, a w najgorszym wypadku olej rycynowy

Gość ulaaaaaaaa
a co jesli ktos sie wyproznia 2-3 razy dziennie?

Gość aaala18
to znaczy ze pewnie jestes dobrze odzywiona i organizm duzo wydala lub jesz same swinstwa i zadnych wartosci odzywczych nie moze zachowac dla siebie

Gość rozetka
ja wogóle mam fajnie :-( po wypróżnianiu boli mnie tyłek, i mimo podmywania brudzę bieliznę kałem. Do tego często mam wzdęcia i takie silne że mało nie pęknę. Miałam robionę gastroskopię wykryto mały stan zapalny żołądka. teraz mam skierowanie na kolonoskopie bo żołądek przestał boleć ale reszta objawów nadal sie podtrzymuje. i JESZCZE CAłY CZAS MAM WRAżENIE JAKBYM MIAłA RURę W TYłKU. oBRZYDLIWE!!! :-( BOJę SIę

Gość QQQOÓÓ
rozetka nie przejmuj sie bedzie dobrze:) Zycze porowtu do zdrawia!! A co kawa ma wspolnego ?? pomaga?

Gość siemię lniane
Polecam siemię lniane. Kupuje się w aptece siemię mielone, zaparza 1 łyżkę na szklankę wody. Warto też zjeść śliwki suszone i jabłka. A kawę mozna wypić rano, faktycznie szybciej się po niej leci do kibelka.