Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Keiraq

Oczy zielone to życie szalone

Polecane posty

Gość Keiraq

Mam pytanko. Nie jestem ekspertem w dziedzinie ubioru a także makijażu czy fryzury. Prosiłabym o jakieś rady dla mnie. A wyglądam tak: włosy średni blond, sera normalna, jasna bez solarium ale nie jakaś tam blada bradzo, oczy zielone. Chodzi mi jakie cienie do moich oczu będą pasowały i jaka fryzura i kolory ubrań. Dzięki

Gość Ja też mam zielone oczy
i ktoś kiedyś mi powiedział, że gąsieniczka na trawie nie jest efektowna... ale mi się zielone cienie do powiek baaardzo podobają... generalnie - sądząc z opisu - masz typ ciepłej urody - dlatego powinnaś wustrzegać się zimnych kolorów - błękitu itp. chyba, bo specjalistką w tej branży nie jestem

Gość Keiraq
up

Gość autorko
zielona oczy dobrze wygladaja z filoteowym cieniem do powiek

Gość eeeeee a moja mama
też ma zielone oczy, jasne włosy, ale nie tak bardzo i cerę taka normalną i całe życie maluje oczy na szaro-niebiesko (bardziej tak na szaro) i mnie się to bardzo podoba:)

Gość ja tez mam zielone
ciemnozielone dokladnie,jasna krnacje i obecnie dosc ciemne wlosy;] nie narzekam,ale zastanawiam sie w jakim kolorze byloby mi dobrze:P poradzcie cos,kobietki:)

Gość Keiraq
Hm dłuższy czas używałam cały cza zielonego cienia. Chcę kupić inny i dalej nie wiem a kasy za dużo nie mam jak każda z nas ;)

Gość ja tez mam zielone
ja najczesciej uzywam czarnej kredki i jasniutkiego,bezowego,lekko opalizujacego cienia,bo lubie delikatny makijaz. ale w fioletowym,ciemnobrazowym,zielonym i szarym tez jest mi ladnie.

fiolety- większośc odcieni zieleń- ale to już wiesz ;) różowy- ale nie każdy lubi, ja nei lubię :P miedziany (może byc ze złotymi drobinkami) pomarańczowy- ale tylko niektóre odcienie (najładniej wyglądają cienie połyskujące, satynowe, przechodzące w brzoskwinię, ale nie jasne) brąz- też tylko niektóre odcienie ciemnoszary- np, żeby sobie zrobic przydymiony makijaż, ale do tego jest też dobry taki fiolet... hmmm... wyglądający na taki pomieszany popielaty ze śliwkowym :P no... więcej nie pamiętam, ale wiem, że niebieski nie pasuje... przynajmniej do moich oczu ;)

ooo... to ja też tak muszę spróbowac, jak pomarańczowa koleżanka przede mną ;)

Gość ja tez mam zielone
:) a kolorek wlosow?:P

Gość ja tez mam zielone
upup