Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem...nie problem...

problem...nie problem...?

Polecane posty

mam pytanie...jak myslicie...??? ....uzywam cilest od kilku (jakos od 7miu) miesiecy i krotko ponad 2 tygodnie temu poszłam na calosc... alkohol :/ i było super...bez niczego, do konca, we mnie... nie mam zadnych objawow (jak narazie)... ale czy jest opcja, ze mogłam wpasc...??????????? po niedzeli powinnam dostac okres, ale to czekanie mnie wykancza...psychicznie i nerwowo... :/

nie, alkohol nie wplywa na tabletki. Mogloby byc zle gdybys po alkoholu zwymiotowala to by bylo juz zle ale jesli tak nie bylo to sie nie martw 🌼

ja tam zawsze współzyje do konca, używam jako zabezpieczenia tylko pigułek i w ciązy nie jestem jesli nie zwróciłas tabletki po alkoholu to jest ok.

no nie, nie zwymiotowałam... ale jeszcze cos... pale...i to dosc duzo... moze to mnie zgubic...????

palenie nie wpływa na suktecznosc tabsow, ale połączenie tabsy + papierosy to zwiekszone ryzyko zachorowania na zakrzepową chorobe żył.

Gość nadin88
ale jej chodziło o palenie baki ?? parwda??

zakrzepowa choroba zył... to cos powaznego? bardzo powaznego...? w sumie z tym paleniem (PAPIEROSOW!!!! :) @nadin88) jest roznie, czsem pale mniej czasem wiecej, w sumie paczka mi czasem na 2-3 dni wystarcza, ale np sa weekendy kiedy potrafie cała wypalic w jeden wieczor (czy noc..np. w sobote)...

no zakrzepica żyły czy tętnicy ktora zaopatruje w krew ważny organ (np. serce czy mózg) moze prowadzic nawet do śmierci. Zakrzepice tętnic prowadzić mogą do zgorzeli, zakrzepica tętnicy mózgu do udaru, zakrzepica tętnicy wieńcowej kończy się zawałem mięśnia sercowego.

o matko... no niezle... ale jak narazie nie zapowiada sie abym rzuciła papieeroski... w sumie pale albo z nudow, albo dlatego, ze lubie, albo po prostu do piwka, a juz szczegolnie w weekendy, jak sie 'gdzies tam' wychodzi... a co do 1wszego pytania... czyli sadzicie, ze przy moim braniu cilesciku i moich 'uzywkach' wszystko powinno byc ok... i juz po niedzieli powinien moj okresik sie pojawic (tak, jak nigdy go nie cierpiałam, tak teraz go chyba pokocham ;)) i powinnam go raczej okrzykiem 'hurra' przywitac....???? ale nadal... mimo Waszych pocieszajacych opini.... mam 'jakies tam'... w sumie nie 'jakies tam', tylko duuuuze obawy... i naprawde czekanie wykancza mnie nerwowo i psychicznie... ...@ szoki & @ moniak ale mimo tego BARDZO BARDZO Wam dziekuje za słowa otuchy i pocieszenia... :* :) mam nadzieje, ze macie racje... @szoki.... jak przeczytałam Twoja 'stopke' (ta: Jeśli któregoś dnia poczujesz, że....), to sie az popłakałam... serio... to takie smutne... i piekne :) buziaczki :*

Gość ty jestes jakas nienormalna
sory ze cie zjeżdże ale naprawde jestes idiotką! glupia i nieodpowiedzialną! nie wolno palic i brac pigulek!!!!!!!! o Boże!!!!! pij wiecej i pal- dupc sie, na pewno w ciąze nie zajedziesz... ej Boże daj jej mózg... biedne to twoje serce.. tabletki anty i apierosy! no wariatka!!

o qrcze...ale mi 'dowaliłas... :) no nic na to nie poradze, ze pale...

a tak przy okazji i dla Twojej wiadomosci... to 'na całosc' sprzed 2 tygodni...to był 1wszy raz od naprawde ładnych kilki miesiecy...nawet nie pamietam, kiedy był ten przedostatni raz... to tak w ramach scisłosci, zebys nie myslała, ze na kazdej imprezie pije, pale i skakam kazdemu do wyra... pozdr.

Gość gallanonim
o moje słabe serce......... palenie owszem szkodzi sercu itp przy braniu tabletek anty ALE!!!!! KOBIETĄ KTÓRE UKOŃCZYŁY 35rok życia i palą paczke dziennie NIE CZYTACIE ULOTEK CZY CO.......

to mi niewiele brakuje :] ;)