Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maciek_pn

troche smutne, że dopiero teraz się zorientowałem /

Polecane posty

Cześć ! w zasadzie muszę to komuś powiedzieć bo chyba by mnie to zadręczyło. Wybrałem się w zeszłym tygodniu z moją przyjaciółko-koleżanką z która kiedyś coś mnie łączyło, no ale nie chciałem nic więcej niż przyjaźń i... no i znalazła sobie szczęście gdzieś indziej, a ja ? a ja w sumie zorientowałem się, że może lepiej by było gdyby była zaręczona ze mną zamiast z kimś innym. ech. pech.

Gość a ja powiem tak---
zycie jest do dupy :/ ja tez kocham kogos kto ma mnie w nosie :(

hmm.. życie nie jest do d***. życie jest jak najbardziej ok, a może nawet lepiej, tylko szkoda, że akurat nie wyszło nam.Mam nadzieję, że będzie bardzo szczęśliwa :)

Gość ufka
no własnie , ja tez niedługo się zaręczam , a ten były teraz dopiero widzi...płakał wczoraj do słuchawki...ale kiedys wybrał inna droge...

Gość Smutnomiiii
Maciek może warto z nią o tym porozmawiać? :) Pewnie nie wiele to zmieni, ale czasami warto jest powiedzieć tej właściwej osobie o swoich uczuciach niż tłamsić to do końca życia :) I masz rację...życie wclale nie jest do d**y :)

hmm.. no ale ja mam taką zasadę że się w cudze związki nie mieszam i przy tej zasadzie pozostanę jak na razie. Nie będę niczego w sobie tłamsił bo wiem że jest wiele kobiet z którymi mogę sobie bardzo fajnie życie ułożyć :) hehehe, ja jej zawsze powtarzam że ma być szczęsliwa i w sumie nie chcę jej mieszać więcej w głowie :) a co do odpowiedzi ? ee.. no ufka się zaręcza, to Ci nowina, nawet chciałem do Cię ostatnio napisać co się dzieje ale widać sporo się dzieje