Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielony kap turek

problem z laptopem- czy cos zepsulam???

Polecane posty

Gość zielony kap turek

wlaczylam laptopa siostry pod jej nieobecnosc bo chcialam sobie sprawdzic poczte i zaraz po wlaczeniu sie po prostu zawiesil nie wiem czy cos zrobilam,zaraz jak sie wlaczyl,zanim jeszcze sie wszystkie ikonki pojawily na dole na tym pasku to stuknelam kilka razy na ten ...hmm...panel sterujacy?nie wiem jak to sie nazywa,no ta konsola dotykowa czy moglam cos zepsuc? nie widze tam guziczka do resetowania,instrukcji nie moge znalezc siostra mnie zamodruje ktos wie co moge zrobic w tej sytuacji?? bardzo prosze o pomoc ja na razie odlaczylam go od sieci bo mysle ze jak sie rozladuje to sie wylaczy i mam nadzieje pozniej sie go da normalnie wlaczyc

naciśnij ctrl + alt + del jeżeli pojawi się okno to wybierz zamknij system i uruchom ponownie komputer. Jeżeli nic się nie pojawi to po prostu naciśnij przycisk włączania/wyłaczania i laptop powinien się wyłączyć i już potem po włączeniu powinno być wszytsko oki

a nastepnym razem nie ruszaj bez pozwolenia;) siostra pewnie i tak sie dowie.

A no i zapomniałem i ten \"panel sterujący\" jak to nazwałaś to fachowo nazywa się touchpad tak na przyszłość może się to przydać