Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdruzgotany....

co ja mam teraz zrobic? Boze jak to boli....

Polecane posty

Gość zdruzgotany....

nie wiem czego oczekuje piszac tu teraz do Was. ... po prostu chyba musze sie komus wyzalic... wiem ze to co napisze zapewne co u niektorych wywoła smiech ale byc moze jestem jakis staroswiecki, nienormalny..... mianowicie... podobno jestem atrakcyjnym chlopakliem, nigdy nie narzekałem na brak dziewczyn w moim towarzystwie... ale przyznam sie szczerze ze strasznie wybrzydzałem... w kazdej widziałem jakies wady a juz najbardziej zalezało mi na tym by była dziewica. przynajmniej wtedy tak myslałem. wkoncu poznałem dziewczyne, zakochałem sie bez opamietania. po prostu jak dla mnie ideał, jestesmy juz ze soba dosc długo, planowalismy wspolna przyszłosc, nawet slub. a godzine temu dowiedziałem sie ze tuz przed poznaniem sie ze mna ostro zabawiała sie z pewnym chlopakiem, lody, minety, motylki. po prostu załamałem sie, tak bardzo ceniłem u niej "tą" "czystość" tak m i to imponowało u niej.... a teraz? nie potrafie sie otrzasnąc, jestem załamany.... najchetniej rozstałbym sie z nia ale nadal bardzo mocno ja kocham... wiem ze juz nigdy tego nie zapomne, ciagle bede widział jego .... w jej ustach, sperme na jej ciele.... ze juz zawsze bedzie żle... czy jest sens nadal byc w takim związku? czy moze lepiej pocierpiec 2, 3 tygodnie i dac sobie spokój? nie wiem....

Gość zdruzgotany....
pozycja na hiszpana, czyli miedzy piersi..

Gość 25 latka
też nie wiedziałam:(

Gość mój był najlepszy
też nie wiedziałam :) .... nie rozumiem czym się przejmujesz , to było zanim ciebie poznała ludzie mają poważniejsze problemy

Gość zdruzgotany....
ale oszukiwała mnie przez tyle czasu.... wiem ze nigdy bym sie w niej nie zakochał, ba nie zainteresował gdybym o tym wiedział...

Gość 25 latka
chyba przesadzasz

Gość mój był najlepszy
co to ciebie w ogóle obchodzi? wazne jest to co jest teraz, miedzy wami to jak ona postepuje wiedząc o twoim istnieniu i kochając siebie to co było to przeszłość daj spokój pomysl sobie, ze ja tracisz i ona robi to codziennie z kims innym

Gość mój był najlepszy
a w ogóle to juz sie nie wypowiadam, bo jak dla mnie przesadzasz i to grubo wymyslasz jakies problemy naprawde ciesz się, ze tylko takie jakbyś miał z 18 lat :/ powodzenia!

po prostu o kurcze...jak dasz rade to zapomnij o tym, a jeżeli nie to chyba nie kochasz jej aż tak bardzo...wiem łatwo tak sobie pisać...

Gość zdruzgotany....
łatwo powiedziec....

może to nie jest ogromny problem, ale pytanie czy to wszystko dopiero wyszło teraz a na początku bylo udawanie pełnej niewinności, bo jezeli tak to juz spore kłamstwo...

Gość a ja mysle ze Ty jestes
glupi, nie dojrzały palant😠

Gość a ja mysle ze Ty jestes
a no i prowokator

Gość zdruzgotany....
dokładnie olmeca. tak własnie było! moze i jestem głupi, starosiwecki i nienormalny ale takie mam zasady... po prostu baaardzo mi na tym zalezało

i nigdy sie tych swoich zasad nie wstydź ani nie wypieraj!Przykro mi bardzo bo bycie tak oszukanym rzeczywiście do najmilszych nie należy..tylko teraz musisz zadać sobie pytanie czy dasz dalej rade..bo inaczej wciąż o tym myśląc zniszczysz to co jest...

Gość zdruzgotany....
przyznam sie ze jest Ona duzo młodsza ode mnie. ja mam 25 a Ona 19, juz interesowałem sie tak młodymi dziewczynami bo az tak bardzo zalezało mi na "tej" "czystosci", juz teraz po zastanowieniu sie wolałbym zeby nie była dziewica... tego co zrobiła chyba nie jestem w stanie zapomniec ani wybaczyc. wiem ze ona bardzo mnie kocha, teraz płacze i błaga o przebaczenie a ja mem tylko mętlik w głowie...

Gość Wredniak.
Zazdrosny jesteś po prostu! Ona Ci takich rzeczy nie robiła, prawda? Przyznaj się... :P

Gość 24
chory jestes czlowieku. rzuc ja a pozniej szukaj dalej idealu, troche to pewnie potrwa, powodzenia idioto.

Gość hm...................
no niezle niezle. 19 latek i juz takie rzeczy robila. ja mam prawie 23 i jestem czysta jak lza. po prostu miales pecha. oklamala cie. zostaw ją, taka moja rada. pozdrawiam

a Ty ile kobiet miales? jak sam miales ich kilka a sam chcesz dziewicy to jednak troche to dziwne...

Gość a ... ty....
przezyles jakies figle z innymi dziewczynami wczesniej , zanim ja poznales?

No własnie nienawidze takich facetów, sami grzą sie na prawo i lewo, a dziewicy im się zachciewa. Człowieku, opamiętaj się

Gość a ... ty....
czekam na odpowiedz ...

Gość a ... ty....
wiesz co kolego ? ty nie zaslugujesz na zadna dziewczyne , a juz na pewno nie na czysta jak lza. jestes lobuzem.

Gość wiesz jak to mówią
CO było a nie jest nie pisze sie w rejestr........

Gość far away
"wazne jest to co jest teraz, miedzy wami" "to co było to przeszłość" "CO było a nie jest nie pisze sie w rejestr" w glowie sie pierdolnijcie z takimi opiniami. Bo rownie dobrze cale miasto mogla ją przeleciec, mogla byc dziwką, itp. a on ma przymknąć oko, bo to przeszlosc?

Gość 24
z tego co zrozumialam to wczesniej tyko z jednym to robila, wiec nie rubcie z dziewczyny dziwki aniolki

ja mysle tak: jesli koles sam jest prawiczkiem to niech zerwie z ta dziewczyną i poszuka sobie dziewicy. Jesli natomiast ma juz jakies doswiadczenia seksualne, to nie powienien szukac dziewicy. Takie jest moje zdanie. I nie ma sie co zalamywac. Dobrze, ze teraz ci o tym powiedziala a nie np. za kilka lat. wtedy bys jeszcze bardziej cierpial. przemysl wszystko na trzezwo i zastanow sie czy warto dalej ciagnac ten zwiazek. jesli naprawdę cie to boli, ze ona robila takie rzeczy, to daj sobie z nia spokoj, bo ten bol ci nigdy nie przejdzie, zwlaszcza jesli masz takie swoje przekonania odnosnie dziewictwa itp. po prostu taki juz jestes, taki masz ideal dziewczyny i masz do tego prawo. my nie mozemy cie za to krytykowac. ja tez bym chciala prawiczka, wiec rozumiem Ciebie. Nie moglabym byc z facetem, ktory wczesniej juz sypial z jakas laską. trzymaj się, wszystko sie jakos ulozy. :]