Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawie_A

Dziewczyny, mam problem.

Polecane posty

Gość prawie_A
pojde do lekarza w nastepnym tygodniu chocbym miala umrzec z bolu na tym fotelu :(

Gość amelia81
nie chcę Cie straszyć. Nie mówię w 100%, że tak musi być. Po prostu "gdybam". Zwyczajnie uważam, że musisz się przemóc i wybrac się do porządnego ginekologa, który nie zbagatelizuje Twoich problemów popytaj na forum, ktoś napewno zna jakiegos dobrego!

Gość amelia81
proponuje Ci, żebyś na wstępie wizyty zaznaczyła, że jesteś dziewicą i opisała swój problem. Bedzie i Tobie łatwiej i lekarzowi.

Gość prawie_A
dzieki, wiem, wiem :) tylko ze ten lekarz jest najlepszy w moim miescie,ale z chwilowego braku kasy poszlam do niego na kase chorych... i niestety zmienil sie bardzo:( kiedys byl inny, bardziej delikatny i pomocny, ale moze dlatego,ze bylam prywatnie :o sprobuje przejsc sie do innego, mniej znznego... pozdrawiam!!

Gość wydzielina wydzieliną ale
ja kompletnie nie rozumiem tego bólu. To nie jest normalne, by kobieta - nawet dziewica - odczuwała tak straszny ból przy próbie włożenia czegoś do pochwy. Też byłam dziewicą ;) Mogłam włożyć sobie palec do pochwy, zaaplikować tampon itd. Żadnego bólu. On jest sygnałem, że dzieje się coś złego. Tym bym się przede wszystkim martwiła, bo ja sobie wyobrażasz swoje życie seksualne w przyszłości? Skoro Ty nie możesz sobie włożyć globulki, to tu się dzieje coś niedobrego. Stan zapalny może być przyczyną, ale to może być tylko zbieżność problemów. Twoja poprzednia ginekolog to IDIOTKA po prostu. Znajdź kogoś innego, nawet zapłać słono za wizytę i dowiedz się, co Ci jest.

Gość dzaga...
nie jestes tu sama.... nie martw sie ja tez przed miesiaczka tez tak mam tylko ja mam taka jakas złocisto-brazowawa.... nie jest ci nic to znaczy ze bedziesz miała okres zaniedługi ja tak zawsze mam........ ale nie musi to takk znaczyc ....:)

Gość prawie_A
ja myslalam,ze ten bol jest normalny, wiem,ze stosunke tez bedzie bolesny ale tego jakos sie nie boje, wiem,ze bede rozluzniona i w "dobrych" rekach nie to co u lekarza ;)

Gość nie niezupełnie
"ja myslalam,ze ten bol jest normalny" Nie. Dziewictwo to stan fizjologiczny, że tak powiem, ono nie boli ;) , a nie bolesna choroba. To normalne nie jest. Powinnaś móc bez żadnego problemu wsunąć (sama sobie, więc bez stresu) drobne rzeczy typu tampon do pochwy. Ewentulanie przy niewielkim dyskomforcie. "wiem,ze stosunke tez bedzie bolesny ale tego jakos sie nie boje, wiem,ze bede rozluzniona i w "dobrych" rekach nie to co u lekarza" Ale o czym Ty mówisz?! Ty nie możesz prawie włożyć globulki do pochwy, więc gdzie tu seks (nawet, jak będziesz nawilżona)? Widziałaś kiedyś penisa? ;) Jest nieco szerszy od globulki, wiesz? ;) Czy się mylę, czy wciąż szukasz wymówek dla samiej siebie, by nie iść do lekarza?

Gość prawie_A
przeciez pisalam 150 razy ze pojde ile mam jeszcze powtorzyc :P

Gość Uszy w gore
prawie A .. ;) Nie lam sie .. chcoiaz ja wiem co czujesz.Tez jak bylam dziewica poszlam do ginekologa ( kobiety ) ...I mialam problemy z jajnikiem,ona podeszla do mnie z tym czyms do usg .. dla kobiet w ciazy,bo nie miala akurat pod reka innego :| Stwierdzila,ze chyba jednak poszuka innego,jak za kazda jej proba wlozenia wyginalam sie z bolu. Okazalo sie,ze mam tylko torbiel .. Ale tez mialam niechec do ginekologow. Teraz jak jestem troche starsza juz ... to mam wspanialego mlodego faceta - ginekologa ... I robi wszystko piec razy delikatniej od niej ... mimo,ze nie jestem juz dziewica. Takze glowa do gory :D i najlepiej wybierz faceta ginekologa.

Gość Uszy w gore
tzn nie mam w sensie mam,tylko mam w sensie,ze jest tylko oim lekarzm :)

Gość najlepiej wybierz fajnego
i młodego gina, żeby się w nim od razu zabójać, więc częste wizyty zabezpieczą go materialnie. nieważne jakim jest ,czy też nie jest, fachowcem, grunt, żeby sprawiał ci przyjemność podczas badania. wy to jesteście wariatki.:O

Gość prawie_A
slyszalam,ze mezczyzni sa duzo bardziej deliktani ale nie moge sie przemoc , wole chodzic do kobiet mimo wszytko:) przynajmniej nie ma wstydu... ;) pozdr