Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

orleanska

Kobieta mnie bije czyli wasze ulubione teksty z filmow

Polecane posty

- no suprises? - no suprises? - not like the stag night? - unlike the stag night - and you admitt that those girls were a bad idea? - yes - specially when they turned up to be men? - yeah

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Adwokat diabla -Kim jeste艣? - Mam wiele imion. - Szatan! - M贸w mi tato Mlode wilki Jak oni pi臋knie wygl膮daj膮. Fakt jak reklama prezerwatyw...

Udost臋pnij ten post

\"Sami Swoi\" : \"Po co nam nowego wroga szuka膰 jak tu si臋 trafia stary\" Ten cytat dedykuj臋 s艂uchaczom pewnej popularnej stacji radiowej - zw艂aszcza mojej te艣ciowej - kt贸rzy bez wroga nie potrafi膮 funkjonowa膰 :D

Udost臋pnij ten post

Ale przecie偶 tojest oczywista pomy艂ka!! - Oczywi艣cie, 偶e pomy艂ka! - Pomy艂ka? Pomy艂ka? A w Charkowie dali dw贸m m臋偶czyznom 艣lub. Wszyscy m贸wili \"pomy艂ka! pomy艂ka!\" No i po roku urodzi艂y im si臋 bli藕niaczki...

Udost臋pnij ten post

\"Nie r贸bmy draki, od tego s膮 rumaki. Hej kelner marchew dla bohatera\" :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰
...masz pitt bulla co wygl膮da jak jamnik....bujasz sie jak ******lony Hessus....podniecasz sie panem kunta kinta, a na koniec puszczasz mi film o facecie w 艂贸dzce....po tym co tu zobaczylem nie wiem czy chcia艂bym ubi膰 z tob膮 muche w kiblu!!

Udost臋pnij ten post

a gdzie jest Brylant? mozna powiedziec ze szuka robakow no nie, ale ja nie moge codziennie wychodzic od pana pijana

Udost臋pnij ten post

Franz , nie Hanz :) ::Bo to zla kobieta byla i ..nie chce mi sie z Toba gadac wymiata :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tommy lee
kochanie ale chyba nie wyprowadzisz sie tak po prostu? nie bo to moje mieszkanie

Udost臋pnij ten post

dzie艅dobry czesc i czo艂em pytacie sk膮d si臋 wzio艂em....:)

Udost臋pnij ten post

J.B.: Je偶eli bycie pi臋knym jest z艂e, to ja ju偶 nie chc臋 by膰 dobry! wciagajacy topik..szkoda ze musze spadac....:)

Udost臋pnij ten post

jak? jak Cie zw膮? HAU HAU HAU ...Haufenberg ;) ( Janosik)

Udost臋pnij ten post

witaja was.....SADZONKI!!!!!!!!!!!!! to sa straszne zbiry, straszne ze straszliwego wachocka.....!!!!!!! ja ich pierwszy lubilem!!tak jak ja ich lubie tak nikt ich nie lubi!!!

Udost臋pnij ten post

jest pan wspania艂ym aktorem.. ...oj nie oj nie znany pan jest na ca艂ym 艣wiecie... ...oj niew oj nie... wszyscy pana kochaj膮... oj niem贸g艂 bym zaprzeczyc to poprostu prawda (benny) :)

Udost臋pnij ten post

ooo a ogl膮da艂 ktos ja艣minum? brat Zdr贸wko kt贸rego gra Gajos robi chlebek z mase艂kiem Gieni 7latce Zdr贸wko kroi chleb, Gienia: -Za cienka Zdr贸wko: -za cienka? -za cienka, a co si臋 dziwisz? Zdr贸wko kroi grubsz膮 krome -Za gruba -Za gruba? -Za gruba, a co si臋 dziwisz? w ko艅cu ukroi艂 jej tak膮 jak chcia艂a i zaczyna smarowa膰 mas艂em, Gienia: -Za cienko -Za cienko? Za cienko, a co sie dziwisz? Albo jeszcze jedna scena z Jasminum Gienia:Przynios艂am Ci kaczke Zdr贸wko:Nie chcesz kaczki? G:Chc臋, ale ona wsz臋dzie sra Z:no kaczka, to sra Gienia zmieniaj膮c temat:jest chlebek? Z:jest G: to 艣niadanko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mechaniczna pomarancza
- c贸z to za straszne czasy, w ktorych byle 艂achudra mo偶e powiedzie膰 NI do starej kobiety. - jem przeciez - nie wiem jak to mozliwe, ale strasznie cie kocham - jest takie imie dla dziewczynki.tradycja.... - no i skonczylo sie rumakowanie - my name is bond, jane bond

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 slonko123
Job: -Witaj bracie -Witaj -艂adne buty, zamszowe ? -nie, za swoje :D:D

Udost臋pnij ten post

ciesze sie ze topik tak sie rozwinal. musze wlaczyc sobie jakas komedie przed snem. wybor bede miala ciezki :) skad jest ten tekst angielski o niespodziance na wieczor kawalerski? musze go kiedys wykorzystac :D

Udost臋pnij ten post

Nie wiem czy to ju偶 kto艣 napisa艂 , ale dla mnie rewelacyjny jest tekst Pawlaka z \"Nie ma mocnych\" jak mowi do zony ( pods艂uchuj膮c czy Zenek nie czai si臋 do Ani)... \" 艣pij pr臋dko\" ...

Udost臋pnij ten post

12 juz daleko za nami wiec spokojnie mozemy zaczac pic :P :gotowe na wszystko"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oczywiscie waciki Figury
Are you talking to me? - Taksowkarz Jolu , zdejm kapelusz, bedziemy uprawiali milosc francusk( Hydrozagadka) Grzegorz Brz臋czyszczykiweicz Bruner ty swinio Nikt nie jest bez wad( zakonczenie Pol zartem pol serio

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艂膮czenie
14:49 jebopltujhhb co to by艂o? walneli艣my w jakiego艣 psa? -Chyba je偶ozwierza! -jakiego je偶ozwierza? -takiego du偶ego je偶a! -grucha czy ty naprawd臋 jeste艣 taki t臋py? w tym kraju nie ma takiech zwierz膮t! jest: 偶ubr, b贸br, k**wa 艂o艣, lis, wilk, kuna, ko艅, wydra, ryj贸wka, zaj膮c ... to s膮 zwierz臋ta kt贸re 偶yj膮 w polsce! -Wszystko jedno co to by艂o skoro ju偶 tego nie ma! -no i tu si臋 mylisz grucha! wiesz co to jest reinkarnacja? s艂ysza艂e艣 w swoim 偶yciu taki d艂ugi wyraz!? 14:49 Mistrz cientej riposty Ch艂opaki nie p艂acz膮 Moloko "The Only Ones" - kawa艂ek, kt贸ry kruszy ska艂y Gibraltaru 14:50 musztarda 14:50 pijawka Ch艂opaki nie p艂acz膮 Zbiczowalam sie... 14:52 pijawka "masz prezerwatywe?" "mam" "to pozycz" "ale ja mam tylko jedn膮" "to daj ty nie potrzebujesz" "ale ja mam na sobie" "chodzisz w prezerwatywie od rana?" Zbiczowalam sie... 14:53 pijawka ' i co, s膮 bunkry?!' 'bunkr贸w nie ma.. ale te偶 jest zaj**i艣cie' Zbiczowalam sie... 14:53 jebopltujhhb to bylo chyba nawet z linda on byl jakims bandziorem..ktory wyszedl z wiezienia i wzial kolesi zeby porwali biznesena bo chicl sie zemscic 15:25 JAASKA To by艂 Czas surfer贸w jak pieknie jest

Udost臋pnij ten post