Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojojojojojojooooojjjjj

Cewka moczowa a ciąża

Polecane posty

Ojej strasznie mnie boli cewka moczowa, wręcz szczypie... Miałam robine badania i były tam śladowe ilości bakterii, ale podobno to nic, to jest normalne, ale na wszelki wypadek przyjmuję urosept, biorę go od tygodnia, wcześniej nie miałam żadnych problemów, nic mnie nie bolało.. ale od wczoraj jest gorzej... tylko jak leżę na boku to w miarę jest ok. a tak to boli i mam wrażenie że nie utrzymam moczu.... Jestem na końcówce, niedługo rodzę.. co to może być?

pomocyyyyyy

Gość -kindziaK-
kurde nieciekawie bo idac do porodu nie mozna miec zadnego zakazenia/infekcji moja kolezanka miala infekcje i zarazila malego (wiem ze mial zapalenie spojowek i cos jeszcze), pozniej musial brac leki w szpitalu :( idz do gina, moze to nie problem z cewka a jakas infekcja? ja mialam zapalenie pecherza i wogole o tym nie wiedzialam ,brala leki i poniej badania byly ok, nic mnie nie bolalo

Gość podnoszęę

heh ja mialam ciagle problemy z cewka moczowa... dopoki nie przeszlam zabiegu powiekszania cewki :/ nic milego taki zabieg... ale przynajmniej mam teraz spokoj :)