Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pokurcz

do kobietek z lublina i okolic, pomozcie

Polecane posty

Witajcie, mam skierowanie z moim szkrabem do Lublina do Dzieciecego Szpitala Klinicznego. I teraz moje pytanie, czy ktos tam byl, jak tam jest, jak ze spaniem, czy mozna byc caly czas przy dziecku, ile kosztuje hotel, i czy trzeba byc w hotelu czy mozna byc w sali z dzieciaczkiem caly czas? Jak z lekarzami? da sie zyc? boze tak sie boje i stresuje ze szok ;(

Gość komada
moje dziecko tam lezalo

Gość komada
mozna byc caly czas z dzieckiem w dzien i w nocy ale nie masz tam swojego lozka tylko taki fotel hotel tez mozna wynajac... ja bylam przy swoim dziecku caly czas i spalam wlasnie na tym fotelu lekarze sa bardzo mili natomiast pielegniarki ....niektore sa okropne toaleta i prysznic dla rodzicow sa poza oddzielem sale sa male... a gdy ja tam bylam wcisneli 3 lozeczka a do tego jeszcze z kazdym dzieckiem byl rodzic takze ruszyc sie juz nie bylo gdzie... moje dziecko lezalo na oddziale patologii noworodkow niemowlat chociaz lezaly tam tez dzieci w roznym wieku ordynator tego oddzialu dr elzbieta wojcik - skieruch jest naprawde przemila i bardzo duzo mi wtedy pomogla

Gość komada
a i jeszce jedno moje dziecko trafilo tam z zakazeniem uklady moczowego wywolanego przez bakterie e.coli a bedac tam na oddziale zlapalo szpitalna bakterie pseudomonas ta to dopiero bylo ciezko wyleczyc pomino ze bardzo uwazalam bo na tym punkcie jestem strasznie przewrazliwiona moje dziecko bylo oslabione... a pielegniarki i lekarze nie myja rok po zbadaniu dziecka tylko przechodzo do nastepnego pozniej lekarz z tego szpitala powiedzial mi ze te bakterie znajduja sie w kranach i prysznicah szpilalnych a ze moje dziecko byla oslabione to zlapalo nastepna bakterie ta druga bakterie wyktylam przez przypadek bo nie dawala zadnich objawow

o matko dzieki ze choc jedna osoba cos odpisala nastraszylas mnie z ta bakteria ;( to co mam kurcze dziecka nie kapac? przeciez jak przyjmuja na oddzial to kapia ;/ jezu mam nadzieje ze moj maly nic innego nie zlapie ;/ tu bakteria szpitalna, na sama mysl ze beda go kluc do badan az mi serce krwawi, nie moge sie od lez powstrzymac jak sobie o tym pomysle ;( dobrze ze chociaz bede mogla byc z nim w sali caly czas... ehhhh co za zycie ;/

Gość komada
nie wszystkie dzieci lapia bakterie w szpitalu ale pierwszy raz slysze zeby kompali dziecko przy przyjeciu do szpitala oczywiscie ze musisz kompac dziecko tylko przed kompiela sama dobrze umyj wanienke i dobrze spusc wode z kranu a dopiero pozniej komp dziecko

Gość komada
kapac oczywiscie mialo byc - przepraszam