Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie chcący iść na studniówkę

Czy ktoś z was NIE był na studniówce i co sądzicie,żeby nie iść?

Polecane posty

czekam na odpowiedź. moja studniówka jest za rok,ale boję się co pomyśli klasa ,że nie pójdę. Powodem jest brak dziewczyny. I nie piszcie ,żebym ją sobie znalazł , bo jestem niski a wszystkie dziewczyny, które znam są wyższe ode mnie.

Gość 24
ja nie poszlam dla zasady. dodam ze 18 tez nie obchodzilam, bo z angina lezalam w lozku :D

Gość a co o Tobie pisał
idź z koleżanką z klasy ! albo ze szkoły poza tym to jeszcze rok wiec co się martwisz :) przed Toba wakacje wiec jeszcze moęsz isc z zajebistą niunią na impre :)

Gość a ja tez nie chcialam
isc bo nie miałam z kim :P ale w koncu :D poszłam z koleżanki bratem [bardzo fajny chłopak:P] i strasznie sie ciesze :) ze byłam na studniówce kilka koleżanek nie poszło i było im bardzo przykro ... kiedy wszyscy ogladali fotki itd Idź :) ! ...

Gość przeciez nie musisz
miec dziewczyny zeby isc na studniowke... zapros kolezanke. Ja bylam na swojej z kumplem i bylo swietnie. Tylko upewnij sie wczesniej ze kolezanka lubi tanczyc i ze bedziesz mial z nia o czym pogadac... bo inaczej cala impreza zepsuta;) i nie martw sie na zapas chlopie:)

Gość impreza
ja byłam sama, dla zasady, miałam partnera, ale nie zabrałam go na studniówkę BO NIE! i bawiłam się świetnie, lepiej niż moje koleżanki, które w połowie imprezy płakały, że muszą pilnować swoich pijanych facetów zamiast się bawić. Fakt, że nie tylko ja byłam bez partnera na studniówce, ale Ci samotni lepiej się bawili, totalny luz i takiej imprezy bym sobie nie odpuściła, do tej pory jak oglądam film ze studniówki to padam ze śmiechu, chciałabym jeszcze raz :)

Dzięki za wszstkie odpowiedzi :-) problemem jest niestety też to ,że nigdy nie piłem alkoholu i nie chcę pić.czy uznany zostanę za wariata?

Gość młodaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja nie bylam,i to byla dobra decyzja :) ode mnie z klasy poszlo chyba ok 11 osob z 23, klasa byla niezgrana , nie chcialam sie bawic na sile w beznadziejnym towarzystwie:) za to zrobilam sobie z kolezankami "babski" wieczor :) nie chcesz , nie idz :) 100-dniowka to tylko 100-dniowka- nic waznego :) pozdr

z alkoholem to jest tak że mam złe wspomnienia rodzinne i mam uraz do choćby jednego kieliszka.

ja nie bylam.bo nie przechodzilam wtedy ciezki okres dla mojej psychiki i nie mialam ochoty na zabawe.nie zaluje, wrecz przeciwnie. dzien po imprezie mowili mi, zaluj, ze nie bylas, super bylo:) ale jak emocje opadly, to sie dowiedzialam jak to wygladalo naprawde- wszystko pod okiem nauczycieli, nuda i siedzienie przy stoliku z zarciem jak na stypie.jak ktos byl ze swoim chlopakiem, czy dziewczyna, to chociaz mieli sie z kim bawic.ale wiekszosc moich znakomych poszlo z kolezanka czy kolaga, siedzieli jak ciolki i nie mieli o czym ze soba gadac, niektorzy nie tanczyli,bo np ich partner ze studioki mial dziewczyne, ktora mu zabronila tanczyc z kolezanka z ktora poszedl na studniowke itp cuda:O no nie liczac kasy:) jakies conamniej 700 zl do przodu, bo nie wydalam 300 na suknie na raz i 200 na zapproszenia i jeszcze na inne cuda:) wiec ogolnie tak- jak masz z kim isc i wiesz ze bedziesz sie z z nia dobrze bawic, to idz:) jesli nie, olej, a co se inni pomysla? a co Cie to obchodzi:) no chyba ze masz fajna klase i wiesz, ze mozna sie z nimi dobrze bawic:)

z alkoholem to jest tak że mam złe wspomnienia rodzinne i mam uraz do choćby jednego kieliszka.

acha, co do atrakcji ze studniowki, to wiekszoc miala taka atrakcje jak ratowanie rzygajacych partnerow i partnerek i odwozenie ich do domu:) wiec jak sam nie bedziesz pil, to juz wiesz co bedziesz robil:)

Młodaaa podniosłaś mnie na duchu.moja klasa też jest totalnie niezgrana i każdy działa albo sam albo w grupkach

acha, co do atrakcji ze studniowki, to wiekszoc miala taka atrakcje jak ratowanie rzygajacych partnerow i partnerek i odwozenie ich do domu:) wiec jak sam nie bedziesz pil, to juz wiesz co bedziesz robil:)

Gość przeciez nie musisz
to zalezy od tego w jakim towarzystwie sie obracasz:o Jak to jakies pustaki to pewnie niestety zostaniesz uznany za wariata. Ale jesli normalni ludzie to raczej bedzie im to obojetne;) Jezeli to Cie pocieszy to na swojej studniowce tez nie pilam bo mialam ponad 40 stopni goraczki i zapalenie oskrzeli ale pomyslalam ze takiej imprezy nie odpuszcze:D Nikt na mnie nie patrzyl jak na nienormalna;)

u nas było zajebiście :) poszłam,a jakże:) szłam bez partnera,jak 50% dziewczyn ze studniówki. facetów było wielu bez partnerek i bawili się zajebiscie :) extraa było:) twoja sprawa,ja sie ciesze ze poszlam:)

Naprrawdę wielkie dzięki za wasze wypowiedzi , dziewczny! Dora 20 ,Ciebie też pozdrawiam

nie ma sprawy:) powiem Ci tak skoro masz watpliwosci to nie idz:) na pewno nie bedziesz zalowal, bo co Cie takiego wspanialego moze ominac? to ostatni rok i wal to, nie chcesz, nie idz :) nie jedna impreza Cie jeszcze w zyciu czeka, duzo fajniejsza zapewniam:)pozdrawiam!

ooooo ja też chcę jeszcze raz!!!! ja byłam z partnerenm który nie dość żę nie potrafił tańczyć (zagrażał otoczeniu jk tańczył) to jeszcze był całkowicie aspołecznym odludkiem. Ale stwierdziłam że studniówka jest raz w życiu i przez całą noc zatańczyłam z tym kolesiem ze wa razy i co najśmieszniejsze jakoś nie zabiegałam o jego towarzystwo, on o mije też nie-zamiast iść do domu to siedział całą noc i snuł sie po kątach ,masakra. rada: jeśli masz fajną klasę i potrafisz się z nimi bawić to idz na studniówkę nawet jeśli miałbyś iść sam

jak masz niezgrana klase to nie idz, szkoda czasu i kasy:) jak Ci sie zachce powazniejszej imprezy z polonezem i strojem galowym to zawsze mozesz se na jakis bal isc, przynajmniej bez nauczycieli:) a jeszcze jak nie pijesz, to jestem pewna, ze wiekszosc imprezy spedzisz trzymajac w kiblu kolege czy kolezanke zeby rzygala do kibla a nie na siebie:O bo wiekszoc ludzi niestety nawet pic nie potrafi:O

Gość czesio
przez rok sie jeszcze wiele moze zmienic :) ale jak nie chcesz, to nie idz, w koncu to nie obowiazek. Ja tez nie bylem, wszyscy mi mowili, ze predzej czy pozniej zaczne zalowac. Minelo kilka ladnych lat, a ja nadal nie zaluje :D

a ja poszłam :o i żałuję :o to była najgorsza (!!!!!!!!) i najdroższa (250zł) impreza w moim życiu!!!

Gość tak tak tak tak tak kat kat ka
a aj poszlam, sama i bylo okej;| halo zyje, u mnie duzo osob szlo samych

wiesz jezeli z gory wiadomo,ze polowa osob idzie sama to ok ale jak kazdy idze z kims to glupio tak samemu...

Ja nie iałam z kim isć-podobnie jak moje koleżanki, więc poszłyśmy same-impreza była świetna-moglam też tańczyć z różnymi partnerami(tańczyłam chyba z połową chlopaków) i naprawdę było świetnie.ale nie wiem czy zdecydowałabym się pojsc sama jezeli moje koleżanki szły by z partnerami-bo nie wiedzialabym co mnie czeka i bałabym się tego,ze bede siedziec sama przy stole!