Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Utrapiona23

Do kogo wrocil chlopak/dziewczyna?

Polecane posty

Gość Utrapiona23

Kto mial tak ze partner z nim zerwal a potem wrocil? Czemu zerwal? po jakim czasie wrocil?

Gość łączę tematy
16:20 lilijkaa a przyjęłabyś faceta, ktory po zerwaniuz Tobą wraca? 16:23 konopijska Ja tak mialam. Zerwal ze mna a teraz znowu sie odzywal 16:32 mojego chlopaka poprzednia dziewczyna zdradzala. w koncu mu powiedziala, ze kocha innego ale i jego tez kocha. on (moj obecny) zerwal z nia. tamta pozniej wyszla za tego drugiego, ale w wieczor panienski jeszcze z moim obecnym (czyli swoim bylym) rozmawiala i blagala go ze chce wrocic do niego, ale sie nie zgodzil. ale zdzira z niej byla. i jest!

Gość łączę tematy
16:25 powiem Beznadziejny temat 16:27 a tak to tak Nie beznadziejny ! Wrócił bo rzekomo mnie kochał i nie wyobrażał sobie życia beze mnie w jak do mnie wracał to już od dłuższego czasu był z inną dziewczyną i własnie sie o tym dowiedziałam o k**wa ! 16:32 let it snow tak maja ci co nie potrafia sie zdecydowac... kreca, kombinuja...nie wiedza czego chca

Gość Utrapiona23
a czemu bym go miala nie przyjac? oczywiscie pod warunkiem ze bym go nadal kochala i zebym widziala ze sie zmienil