Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość losing my way

Aneta Kreglicka - włosy idealne!!

Polecane posty

Gość losing my way

Witam! Bardzo spodobały mi sie włosy Anety Kreglickiej na okladce majowego Twojego Stylu http://www.twojstyl.pl/...jest to dokładnie to, czego od dawna szukalam - idealne sciecie (w tym grzywka) + wymarzony kolor. Prosze o rade, szczegolnie fryzjerki, osoby ktore siedza w temacie, jak sie robi takie cudo. Wybieram sie w tym tygodniu do fryzjera i wolalabym nieco sie przygotowac, zanim poddam glowe pod nozyce i farby. Dzieki za rady, typu: pokaz gazete, dobry fryzjer powinien wiedziec jak to zrobic :) Pozdrawiam

Gość to sa dopinane włosy

Gość losing my way
No tego nie wiedzialam. Az sie zdziwilam. Wygladaja bardzo naturalnie. A moze tez wiesz moze tez jak uzyskac taki kolorek?

Gość losing my way
czy ktos wie?

Gość dopinane albo nawet peruka
pamietam wybory,ktore aneta wygrala wygladala slicznie ale nie dawalam jej zadnych szans bo miala bardzo marniutkie ,cienkie wloski i nie sadze zeby od tego czsu mialy jeje sie az tak poprawic

Gość losing my way
Oj, to wyszło, ze marzylam o włosach, ktore prawdopodobnie nie sa prawdziwe :-/ Ale baze (ze tak sie wyraze) tj. np. grzywke ma swoja i wlasnie oto jest pytanie jak uzyskac taki fajny kolorek. Ktos ma jakies propozycje?

Gość Kompakt
up

Gość tez mi sie podobaja

Gość kumkum3
przesadzili troche z photoshopem. Praktyczna cala twarz machnieta kolorkiem, wyglada na 20 lat tutaj.

Gość a ja jestem do niczego
dokładnie: photoshop rulez. aż plastikowa jest.

Gość lollllllllly
super kolor!!!!!!!!!!!!kto sie na tym zna??mowcie szybciutko jaki to??:P

Gość kowlaska małgosia
to zdjecie jest przerobione i obrobione na milion trysta mozliwosci w photoshopie albo i nie tylko w nim

Gość zupelnie
a wiecie ze ja mam ciemne wlosy i jak ulalki barbi wszystkie jednakowej długości wiec takie włosy tez mona miec jak te sztuczne a sa naturalne

Gość no i co z te.go
Może i jest obrobiona w photoshopie, ale w TzG wyglądała praktycznie tak samo, a tam miała tylko makijaż.

Gość losing my way
Ok. wiadomo, ze zrobiono jakies korekty, aby zdjecie trafilo na okladke TS. Chodzi mi jednak nie tyle o makijaz p. Kreglickiej, ale o wlosy (zostawmy tez kwestie: wlosy sztuczne, dopinane, peruka, etc.) Mam 2 pytania: 1. Jaki ona ma kolor wlosow? Jak go uzyskac? 2. Jak sciac tak wlosy, rowniez i grzywke, aby uzyskac efekt wspominany do wyzej wymienionego. Pozdrawiam i licze na to, ze ktos podpowie :)

Gość ja i moja siora mamy
takie włosy jak ona-tyle że nasze są naturalne i niefarbowane :classic_cool: po za tym uważamy że grzywki to najgorsze gówno jakie sobie kobiety wymyśliły, totalny szczyt bezguścia i wcale nie dodaje urody, precz z taką beznadziejną modą!! Tylko dzieciom dobrze w grzywkach

Gość do ja i siostra...
nie uogólniaj, jak ktoś ma na maksa wysokie czoło to bez grzywki wygląda okropnie, macie jakieś idiotyczne pogglądy, wszyscy bez grzywek!!! i jeszcze takie same fryzury, kolory i ubrania bleee

Gość niini
jak juz masz takie same wlosy, trzeba bylo odpowiedziec na pytanie... a z tym tekstem o grzywce... bez komentarza :(