Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dggff

Wkurw...wia mnie ta reklama hm

Polecane posty

Gość ona umiera
Możesz sobie zainstalować i potem wyrzucić, warto spróbować.

Gość Kruszynka..
kurcze ale problem:D REKLAMA, nie mam problemow z raklama - taka praca;)

Gość mnie też
wnerwiała ale mam Operę i mogłam sobie wyłączyć Javę. Jak korzystam z innego komputera gdzie jest IE to szału można dostać, bo to dziadostwo bez przerwy się pokazuje i wyłączyć się nie daje. Jak się Javę wyłączy to w IE nic nie można zrobić. Kiedyś taka nachalna z kremem nivea była, teraz to. W tv też to samo, 10 minut filmu a 20 minut reklam. Nie cierpię reklam.

Gość aaaaa ja mam
firefoxa, jak moge te reklame usunac?

Gość spadam
Mam mozille i linuxa. Dzisiaj pozbylem sie reklamy, ktora mnie wkur....na maxa.

Gość why

ja tam kompleksów nie mam,ale gołe baby jakoś mi przeszkadzają... tej z boku zazdrościć mogę jedynie opalenizny..bom blada nieco..cóż,arrrhystokracja ;)

Gość mialam zalozyc taki sam temat
wrrrr zeby ta laska jeszcze na monitor nir wlatywala :O

Gość pinokjo
no niechby wleciala nawet raz, ale wlatuje za kazdym razem, a to juz nie w porzadku. Czasem nie wiem co mam zrobic ta myszka aby normalnie czytac posty.

ta.. mnie tez, denerwuje.. jak sie wyskakuje ;/ bo o tym ze jest to piekne cialo i ja takiego nie mam, bo modelką nie jestem, nie wspomne.. ale takich reklamjest pelno i wszedzie ;) od przyszlego poniedzialku sie odchudzam, wiec moze kiedys mnie zobaczycie w takiej reklamie ;) a tak w ogole to ona jest wysmarowana wszystkim co sie da, po operacjach plastycznych i prezróbce w photoshopie :P

dzieki dzieki:classic_cool::D kurcze nie pamietam jak ta opcje sie wylacza:o wiem ze trzeba wejsc w narzedzia-opcjeinternetowe- i dalej cos tam trzeba odhaczyc:o ale nie pamietam teraz co:( pokombinujcie;)

Gość do jasnej ciasnej
wczoraj tez pisaliście o ej reklamie. odszukajcie podobnego topiku i znajdzcie sposob zeby sie jej pozbyc. ja zrobilam tak jak napisala zaklopotka i nie mam tej rekamy

-opcje internetowe-zaawansowane-i tu cos trzeba \"odptaszyc\";0

Gość najlepiej będzie
jak wpuścisz trochę świeżego powietrza setka :P

najl;epiej o co Tobie chodzi z tym powietrzem???:o:( ja chcialam ludziom pomoc tylko, ino😭:( :P:P:P

Gość łączenie
Nie dość tej głupiej w bikini to jeszcze 22:29 wkurwiona ma maksa coś się k**wa na nię nakłada. Bopjkot! Nie kupujmy towarów i usług tak natrętnie reklamowanych!!!! 23:53 KaleidoStar popieram..połowy reklam nie da się wyłączyć,bo kylie zasłania krzyżyk i rozwija się na pół ekranu. Może i forum potrzebuje dofinansowania,ale w ten sposób traci użytkowników. 23:54 co jak co ale jak macie Mozille to polecam nakladke Adblock Plus 00:00 słodka wiśnia http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3472694 07:27 niunia12345 Prosze, podpowiedzcie mi, jeżeli wyłączyłam obsługę Java Script, to czy może mi poznikać coś jeszcze poza tymi reklamami? Np. czy to zagraża bezpieczeństwu komputera w jakikolwiek sposób, czy tylko poczta nia działa? 08:59 tylko poczta nie działa i mogą się nie otwierać niektóre linki komputer jest całkowicie bezpieczny