Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bolesław schabowy

pieniądze szczęścia nie dają

Polecane posty

Gość bolesław schabowy

A jedynie wiele lasek, które pchają się drzwiami i oknami i opędzić się od nich nie da. Kobiety, te o których mowa... dlaczego jesteście takie puste?

Gość ale mi odkrycie
z tymi pieniędzmi, pewnie że szczęścia nie dają

Gość bolesław schabowy
ale mi odkrycie, że to nie jest odkrycie ale widać laski uważają inaczej, bo pchają się do mnie drzwiami, oknami, rurami kanalizacyjnymi, zsypami, szybami wentylacyjnymi...

Gość draska
ja spotkalam sie z takim bogatym wlasnie, bardzo mily chlopak, ale czegos mi brakowalo w jego zachowaniu, wiec wyszlam. Dla samych pieniedzy nie umialabym chyba

Gość bolesław schabowy
Kiedyś byłem biedny i żadna nie chciała na mnie spojrzeć, szybko się dorobiłem i teraz nie mogę się opędzić.... tęsknie za tymi starymi dobrymi czasami, gdy widziałem wszystko i wszystkich, samemu pozostając niezauważonym.

Gość schabowy to może
przejdź do podziemia; i zmień te ciuchy wreszcie.

popłakałam sie:D:D:Dbo pchają się do mnie drzwiami, oknami, rurami kanalizacyjnymi, zsypami, szybami wentylacyjnymi...:D szczęścia nie dają ale bez nich hmm ...

Gość bolesław schabowy
kiedys jak byłem biedny i młody robilem zawzięcie laski wszystkim zulom dworcowym i osiedlowym...dziś jak juz się wzbogacilem,placę dzieiom tych samych zuli by mnie posuwali :classic_cool: i tak kolo historii zatoczyło 360 *:-p

Gość bolesław schabowy
Też tak kiedyś myślałem, ale niestety dopadło mnie bogactwo i teraz widzę, że bycie bogatym to jak zjedzenie trzech tabliczek czekolady i trzymanie w szafie jeszcze sześciu... przepych powodujący próżność i zgnuśnienie.

Gość draska
A na czym sie dorobiles, ja po spotkaniu z moim nowym kolega mam dola z tego wlasnie powodu, ze jedni nie moga przebic sie przez etat, a inni rach ciach i spelniaja marzenia.

Gość bolesław schabowy
ogólnie mogę powiedzieć, że dorobiłem się w internecie... jak się umie po nie sięgnąć, to pieniądze tutaj leżą jak na ulicy...

Gość bolesław schabowy
na interniecie a poten:-p zbierałem pety,puszki czysciłem rury kanalizacyjne,zbierałem psie odchody.. pozowalem do zdjęć w Trybunie Ludu ...no wszystko robiłem:D

Gość w Trybunie Ludu
to je dobre.

Gość bolesław schabowy
Zwykle poziom "podszywaczy" jest wyższy... chyba nieodpowiednia pora ;) Nie zapomnę tekstu któregoś z podszywaczy, cytuję z pamięci: "... dodam, że moja panna ma na imię Zbigniew, ma 50 lat, jeździ czerwonym polonezem i oboje stołujemy się w barze 'Wilgotny Naleśnik' "... uśmiałem się wtedy do łez:)

Gość dobra schabowy
przestań marudzić, rozdaj te pieniądze i wtedy zobaczymy gdzie leżą. smęcisz jakbyś się z choiny zerwał. faktycznie zgnuśniałeś. lenistwo cię umysłowe ogarnęło. kup se trochę oleju za te pieniądze, nalej lewym uchem i spokój będzie. do tego kup se lalę, silent partner dla ciebie jak znalazł, kto by tam mógł wysłuchać takich narzekań

Gość draska
Ja tez probuje, tzn. jestem w fazie poszukiwan, ale czy ta droga mnie poprowadzi tam gdzie chce, nie mam pojecia.

Gość bolesław schabowy
myłem tez w cyrku odbyty sloni i dymały mnie clowny za niewielka kaske :classic_cool:

Gość bolesław schabowy
Mogę je rozdać, ale i tak się o tym nie dowiesz :P

Gość nie ważne przecież
czy ja się dowiem, ważne żebyś ty wiedział

Gość bolesław schabowy
dla mnie bez różnicy, rozdam, nie rozdam... i tak niedługo do piachu :P

Gość bolesław schabowy
draska, początki trochę trudne, ale determinacja połączona z kreatywnością wystarczą, by iść do przodu

wiesz my ci możemy zawsze pomóc z tym rozdawaniem:D:D:D nie to żebym nalegała ale na waciki mi dasz co:D:D:D:classic_cool:

Gość bolesław schabowy
a spalic mnie nie spalą bo jelito grubei odbyt to implant z drzwi Trabanta 601 :o

nie żartuje bo jeszcze mnie skwitujesz ze przez monitor chce ci wtargnąć:D:D

Gość bolesław schabowy
ciekawska, pomyślimy ;)

Gość draska
nie zrazam sie poki co trudnosciami, byc moze dlatego, ze jeszcze nie wiem jakie stana mi na drodze. Mozna powiedziec, ze jestem zdeterminowana ;)

Gość bolesław schabowy
może nie przez monitor, ale moje kabelki od internetu jakoś tak dziwnie drgać zaczęły :P