Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

Do wszystkich twórczych umysłów kafeterii !!! OGŁASZAM KONKURS NA MOJĄ STOPKĘ !

Polecane posty

Zwycięscy gwarantuje, że będę miała ją w swoim opisie przez miesiąc.Zaraz spotkam się z opiniami, że się lansuje czy tym podobne, ale z gory mowię, że mam to gdzieś, chociazby dlatego, że zabawa może być udana ;) a przy okazji mozna poznać kilka ciekawych cytatów, czy sentencji ;) zapraszam wiec do udziału;) i pozdrawiam 🌼

hej 🖐️ widzisz, nie chcę urazic, ale chyb wolę jednak cos w stylu aktualnej stopki z reguly uwielbiam rózne cytaty i przeslania ;) ale dzieki za odzew ;) 🖐️

przynajmniej przyswiecal im jeden cel

nie, nie, to nie pomysl na stopke ... ja tylko rzucilem komentarz do wypowiedzi czukerka

kirus > przepraszam za niedomyslnosc ;) posciel bez sciany > czemu rozstalas sie ze swoim facetem? napislas ze duzo w tym twojej winy, dlaczego?

sweet dreams, o tej porze wszystko mozliwe ;) ale zaraz zaraz cos znalazlem co ktos kiedys powiedzial, otoz: narciarstwo wedlug Harolda Actona to komunizm de luxe

ech, oprocz mlysza w narciarstwie nikt i nic mnie nie interesuje :P ;) posciel> moze i nie taki, ale weszlam dzisiaj na topik bo chcialam zobacyc co u autorki ( w dalszym ciagu nie wiem) i jakos tak narzucila mi ie twoja wypowiedz, cofnelam 5 stron zeby dowiedziec co sie stalo, 10,15,20,30,40... i dalej nie wiem :O a juz nie mam tyle sily zeby czytac ;) wiec pytam ;) nawet jesli dlugo by opowiadac, to zawsze mozesz strescic,albo sie wyzalic ;)

\"oprocz mlysza w narciarstwie nikt i nic mnie nie interesuje\" to doskonaly pomysl na stopke ... heheheehe.... teraz mnei naszlo zeby moja zmienic ... mam juz nawet pomysl

sweet dreams- strescic to mozna jednym wyrazeniem \"glupia bylam\" mhm bylismy razem 7 lat- 2 ostatnie lata na odleglosc. Studiuje na typowo meskim wydziale, gdzie na 300 mezczyzn sa jakies 3-4 kobiety. Odleglosc, studia i cala reszta sprawily, ze on zaczal robic sie coraz bardziej zazdrosny, a ja coraz bardziej zamknieta w sobie- a wtedy on stawal sie jeszcze bardziej zazdrosny- takie chore kolo. Zaczelo sie cos psuc, gdzies sie pogubilismy, przestalismy rozmawiac i wtedy ja stwierdzilam, ze to koniec. Skapitulowalam. On walczyl jeszcze kilka miesiecy... ale ja mowilam \"NIE NIE NIE\". I kiedy jednak zrozumialam jak glupia jestem, czego chce i czego pragne to bylo juz za pozno. a co z ta stopka?:P

przebieracie w stopkach jak dziad w ulegalkach

z tą stopka to do mnie? ;) czyli wychodzi na to ze nic takiego nie zrobilas, myslalm ze moze zdrada albo cos...a tu proszę, zanej konkretnej przyczyny? dlugo nie jestescie razem? moze to jednak da sie jakos pogodzic? moze on sie msci, za to ze ty mu odmawialas?

sweet dreams- nie msci sie... po tym dlugim okresie walki- stracil nadzieje, byl na mnie zly, ze tyle lat, ze to, ze tamto... przespal sie z pewna laska na imprezie bedzie mial dziecko. kocha mnie, ja jego...ale razem nie bedziemy. ja nie potrafie tak i to jest dla mnie nie do przejscia. za pozno sie obudzilam. a zreszta dlugo by opowiadac ta telenowele, ktora zrobila sie z mojego zycia tematem topicku mial byc konkurs na stopke:P moze jakies preferencje co do stopki podasz?

cos z podobnym przeslaniem do mojej ;) ale czy nie uwazas ze jesli nawet on sie z nia ozeni bedzie nieszcesliwy? :( bez sensu, nawet jesli sie przespal, nie byliscie razem a czy tamta kobieta tego od niego wymaga?:O wiem ze tematem bylo co innego, ale jakos ta twoja historia mnie poruszyla w sumie i tak nie wiem ile czau nie jestescie razem

Gość Kruszynka..
Kiriusku😘 cze dawno Ciebie nie [chyba dobrze napisze:P] nie czytalam;) psinka zyje;)

on z nia nie jest i nie bedzie. tu chodzi o to, ze ja nie zaakceptuje tego wszystkiego i dla mnie nie jest to do przejscia. Byc z nim wiedzac, ze bedzie mial dziecko z inna... mimo, ze to nie byla zdrada i mimo, ze sama jestem sobie winna. Po prostu nie. zreszta- poczytaj kilka ostatnich stron tamtego topicku to poznasz lepsze rewelacje... telenowela jak sie patrzy

Gość Kruszynka..
heh Posciel........ Dziewczyno co z Toba? ale przezywsz , zostaw to... zacznij zyc wlasnym zyciem. ;)

hej kruszynka 🖐️ ciesze sie ze psinka zyje :) cio slychac poza tym?