Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vanessaa

dzis przezylam szok

Polecane posty

Gość london444
jak jestes taka zaradna bystra i wiesz wszystko lepiej to dlaczego sie nie wyprowadzisz z domu i zaczniesz zyc na wlasny rachunek nie przejmujac sie opinia rodziny??? oni po czasie i tak zrozumieja. pewnie by trzeba zaczac zarabiac na siebie,co?? skonczyly by sie pienazki na studia ,darmowy dach nad glowa??

wyprowadzam sie za rok:) a poza tym , pracuje i mam kase na tyle, ze moglabym sie skromnie sama utrzymac.ale wole jeszcze troche odlozyc i dopiero sie wyprowadzic:)

Gość lakze
nie obchodzi mnie to ,ze masz kase ,czy jej nie masz .

Gość london444
wiec dopoki mieszkasz pod ich dachem to oni stawiaja warunki.Dopoki jak zaczniesz zyc na wlasny rachunek bedziesz w pelni dorosla ,narazie siedz cicho i sie nie ciskaj

Gość london444
mialo byc dopiero jak zaczniesz...

Gość wx
vanessa, pozdrawiam! trzymaj się... tekstami stąd się nie przejmuj, tu odpisują frustraci którzy zaczepkami odwracają uwagę od własnych problemów; a co do twojej mamy i babci.. cóż, bliscy potrafią nas zaskoczyć ale zauważyłam że czasem gdy zderzają się poglądy i wychodzą czyjeś lęki jak twojej mamy i babci o ciebie, strony sporu radykalizują swoje wypowiedzi... i wychodzą im bzdury założę się że ty powiedziałaś też wiele rzeczy żeby je sprowokować i zdenerwować, takich które trochę wykrzywiają twoje prawdziwe poglądy ;D ot, cała "uroda" dyskusji :D