Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domatoreczka -

Nie lubię chodzić na imprezy-czy jestem gorsza?

Polecane posty

Gość domatoreczka -

Jestem typową domatorką. nie byłam na imprezie od czasów podstawówki.teraz jestem w szkole średniej. co sądzicie o tym? Czy jest nas więcej,drodzy domatorzy?

Gość no sama tylko woda to sie
e tam gorsza, inna po prostu

Gość domator zaawansowany
na pewno jest nas wielu ale wiekszosc nie ma smialosci o tym mowic bo zostaja zwyzywani od dziwakow

Gość Tomaryny_19_maja
:-) A cóż takiego przyjemnego na "imprezach", żeby marnować na nie czas? Nie lepiej sobie w tym czasie poczytać książkę, albo pospacerować po lesie?

Gość nudy z takimi dziewczynami
można całe życie przesiedzieć w domu

Gość domatoreczka -
no właśnie,ja też tak myślę ,że imprezy i pijaństwo na nich to głupota...

ja chodze na imprezy od czasu do czasu tylko, a tez wole sobie posiedziec w domu. ale mam jakies zapedy, mowila o tym deska, obudzic sie rano wsrod napitych zakacowanych ryjów :P a nie ma lepszego uczucia ni obudzic sie rano po duzym chlaniu i nie miec kaca :classic_cool: :D

Gość domatoreczka -
do" nudy z takimi dziewcznami" : jesteś chłopakiem? pewnie lubisz się ochlać i zachowywać się jak zwierzę?

ehh ja tez juz mam zaprawe, co prawda paradoksalnie na studiach pije duzo mniej niz w czasach liceum (moze dlategoze sie w koncu ustatkowalam, moj facet nie lubi pic :D), ale nie pogardze chlanskiem w parku jak te żule i dywagowaniem o zyciu :D ehh w ogolniaku to byly domoweczki, tesknie tesknie...

Gość Dobry człowiek ona
przypominam ze to forum o domatorach a nie chlaniu , kochane

Kurcze, ja w liceum przepędzałam pół życia w parku, czasami z podłą wódką ze stadionu:D czasami z bardzo dobrym winem i kanapkami;) A teraz to raczej jakieś kulturalne imprezy, domówki... Ale i tak mi sie nie chce:o A picia w plenarze mi się odechciało, jak kiedyś za piwo nad Wisłą dostałam dwa mandaty. Najpierw jeden- policja spadła mi na głowę ze skarpy, facet dosłownie na mnie skoczył:) po czym dostała mandat i się zapytałam, czy mogę przynajmniej za te 200zł dokończyć moje piwo. No to on się zasmiał i stwierdził, że tak. Ale po 10 minutach napadł na mnie drugi patrol i mimo, że im tłumaczyłam, ze nie kara się dwa razy za to samo, a mandat mam w kieszeniu, nie przejęli się za bardzo:)

Ja na imprezie bylam dobre dwa lata temu...Nie chodze już na imprezy bo tam pełno małolatow i glupia muzyka;-)) za to uwielbiam domowki i zamknięte imprezki ze znajomymi..;-) nie chce mi się łązić na jakieś nudne imprezy przepełnione jakimiś wesolymi gowniarami i pijanymi kolesiami co ledwo dostali dowod do ręki;-)..

bo najlepsze są imprezy dwuosobowe, drink, muzyka, dużo czasu... można odlecieć w kosmos ;-)

Gość tez domatorka
ja tez nie chodze na imprezy bo tego nie lubie w dodatku jestem strasznie niesmiala i jak jest duzo ludzi to zle sie czuje ,jestem spieta i chce sie znalezc jak najszybciej w domu. w dodatku nie potrafie tanczyc. na dyskotece ostatni raz bylam na szkolnej w podstawowce ,z pozniejszych imprez to chodzilam moze z dwa razy w roku na jakies ognisko , wtedy duzo pilam zeby miec troche smialosci. lubie spedzac czas w domu ,siedzac w sobote wieczor nie placze w poduszke ze inni sie w tym czasie bawia. dobrze mi jest z tym. mam 22 lata i od 4-5 lat nigdzie nie bylam. domatoreczka-a masz znajomych ? ja niestety nie. oczywiscie nie siedze caly czas w domu ,mam duzo zainteresowan. wiekszosc osob jednak w likendy imprezuje

był tu gdzieś nawet taki temat \"kto nigdy nie był na imprezie\" czy coś w ten deseń... gdzieś chyba jeszcze jest :P w życiu nie byłem na imprezie 🖐️... jedyne co mógłbym przy takiej okazji robić to znaleźć jakiś ciemny kąt i znieczulać się alkoholem :D

po prostu masz taki temperament i juz;) a jestes na studiach , czy masz je juz za soba ?

Ja jeśli już imprezuję to tylko w domu, ze znajomymi. W zasadzie to nawet ciężko nazwać to imprezą. Po prostu spotkanie od czasu do czasu w gronie znajomych i kulturalne rozmowy przy piwku :) Natomiast nie znoszę dyskotek i dużych zbiorowisk ludzi. I nie uważam się za nienormalnego :)

aaaaa w sredniej;) to na studiach moze zaczniesz chodzic moze Ci sie zachce wtedy:)

Gość dobrze
przynajmniej wiem, ze nie jestem jedyną osobą która jest "aspołeczna" i nie lubi imprez.....

Gość dobrze
no właśnie też wolę domowe kameralne spotkania tak maks 6 - 8 osób, i najlepiej takich, które już znam.....

Gość bo najlepiej
jeśli impreza to domówka ze sprawdzonym gronem znajomych:) wtedy nikt nikomu nie wypomina, że za dużo wypił;-) zawsze jest wesoło:) a spędy ludzi, szczególnie małolatów mnie nie bawią, chociaż sama mam dopiero 20 lat:P po prostu ostatnio usłyszane problemy m.in maturzystów mnie załamały... w sumie czułyśmy się staro:( bo średnia wieku to była 18 lat:/ teraz to tęsknię za spontanicznymi imprezami :) ot tak 10 minut i gotowe:) balowaniem do białego rana... nocnymi wycieczkami pociągiem...

Gość biala gwiazda
nie jestes gorsza chociaz pewnie czasem jest ciezko, wiem cos o tym ja nawet na swojej studniowce nie bylam

Gość imponują mi takie osoby

Gość monisinkaaaaaaaaa
ja tez nie chodze na imprezy- ani dyski, ani domowki. po czsci wynika to z tego ze nie lubie tego typu zabawy, po czescie z mojego "zawodu"- kiedy inni sie bawia, ja pracuje, choc czasem mam wolne soboty. ja jednak wolalabym tanczyc w parach a nie "kazdy z kazdym i nikt z nikim". ostatnio slyszalam od kolezanki ze jestem dziwna ale tym sie akurat nie przejmuje ;)

tez nie lubie imprez :o z ostatnich na których nie byłem : Igry, majówka ...