Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość millka27

punkty?

Polecane posty

Gość millka27

jesli dostalismy 25 punktow zeby dostac mieszkanie socjalne to jest duzoczy malo? czy ktos cos wie na ten temat...pozdrawiam

Gość amikaaa
wydaje mi sie ze nie nagorzej. A w jakim miesice sie staracie o mieszkanie ? My dostalismy w szkocji - czekalismy 5 tygodni od zgloszenia sie w councilu. Ale mieszkanie mamy ze spoldzielni i cale szczescie bo jest sliczne i bylo nowiutkie :)

Gość millka27
witaj.....podanie zloszylismu w sleaford,ja rowniez bym chciala takie ze spoldzielni ale oni takich nie posiadają :( ale to nic lepsze takie niz wcale :) to fajnie jak z tymi punktami nie jest tak żle,ma jakas kobieta przyjechac do domu zobaczyc warunki i moze podniosa punkty

Gość millka27
ale plama ,mialo byc zlozylismy :)

Gość amikaaa
do nas tez przyjechala kobieta ze spoldzielni zobaczyc jak mieszkamy - ale jak sie okazalo nic nie chciala ogladac tylko porozmawiac z nami. Im glownie chodzilo o to czy pracujemy i bedzie nas stac na placenie czynszu i czy nie bylo z nami klopotow (potrzebowali referencji od naszego starego landlorda) A w calym Waszym miescie nie ma zadnej spoldzielni mieszkaniowej ? Cos mi sie nie chce wierzyc ? My podanie skladalismy w councilu ale oni wyslali nasze podanie do spoldzielni wiec sami sie tam nie zglaszalismy

Gość millka27
pytalismy o housing association ale oni dali nam numery gdzie trzeba dzwonic o jakies informacje,no nic poczekamy zobaczymy,moze nam sie uda :) szczerze to jest moje marzenie zeby miec swój własny kat...wiec mocno w to wierze ze sie doczekamy.I ciesze sie ,ze tobie sie udalo i jestes zadowolona :)

Gość amikaaa
Wam rowniez sie uda - teraz moze troszke dluzej sie czeka ale warto skladac aplikacje jak sie mysli o pobycie na stale. Poczytaj sobie watki w temacie mieszkania socjalne i spoldzielcze w UK - duzo sie dowiesz ciekawych rzeczy :) a jak bedziesz miala jeszcze jakies pytania to pisz smialo zawsze pomoge jesli bede potrafila :)

Gość to JAK to
my dostalismy 360 pkt Odpisali nam ze sie kwalifikujemy od zaraz ale mieszkan nie ma i trzeba czekac.I czekamy 2 miesiac.

a ja wam powiem ze to bardzo malo my dostalismy 91 i to tez zupelnei nic nei znaczy co srode po 3 pm odbieram zbiblioteki w moim okregu gazetke ( tak a jedna strone z kscero ) gdzie sa pokazane mieszkania do wziecia jako socjal zobaczic e sobie u was w bibilotekach polecam i tam zobaczycie ze ludzie dostaja mieszkania majac 1100 pkt albo cos w tych granicach wiec te nasze 3o pare czy 90 pare nic nieznaczy no juz te 360 tojuz cos

Gość helga Futryna
ale jak mozna zdobyc 1100 punktow???chyba ze ma sie z 6 dzieci i to uposledzonych i mieszka sie w 1 pokoju???

Gość pies a nie czlowiek
25 p to rowna sie 0 - niestety . najmniej 250 to jest ok