Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joop

Powiedział, że mnie kocha... jak siostrę!

Polecane posty

Ale co mi po tym, ze bedzie mnie kochal jak siostre :O ja tak nie chce :( placze... zdecydowanie placze.

No bo to ja zaczęłam i powiedziałam, że go kocham... a on mi wyjezdza z takim czyms :( o niczym innym nie mysle, nie moge sie na niczym skupic :(

Perła. - nic na to nie poradze :(

:( przykro mi.. ale to nie przeczuwałas decydując się powiedzeić mu o swoich uczuciach,że jego uczucia moga byc inne ? Bo chyba nie powiedział Ci tego Twój facet... :O

nic na to nie wskazywalo :(:(:( :O nigdy nie zrozumiem mezczyzn :O

to nie jest tak ze bylismy razem, ale znamy sie 10 miesiecy , myslalam ze cos z tego bedzie...

Gość amelia_0
oj, wspolczuje...najgorsze, jak czlowiek sobie cos tam zacznie wyobrazac, a potem taki kubel na glowe:( A dawal Ci kiedykowliek do zrozumienia, ze chcialby byc z Toba?

No wlasnie mowil ze chcialby byc ze mna :( po tym wszytskim myslalam ze sie juz nie odezwie, ale ciagle pisze :O jakby nie pisal byloby mi latwiej...

ale skoro tylko wspomnial ze chcialby ze mna byc, to jeszcze bedzie mial jakies waty ze mam bujna wyobraznie :O poza tym skoro nie robil zadnego kroku przez te 10 miesiecy, to niepotrzebnie sobie wszytsko wyobrazalam :(

Juz wolalabym chyba zeby powiedzial ze nie kocha mnie w ogole niz ze jak siostre :O w ogole co to za tekst... kochac kobiete jak siostre :O

Nie wiem czy potrafilabym mu cos takiego napisac :( ciagle jeszcze cos do niego czuje... ale wiem ze to bezsensowne :O dziekuje j e b 🌻 podnioslas mnie na duchu :) 🌻

Gość no tak wiem o czym piszesz
jestem w takiej samej sytuacji :(