Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plakac mi sie chce i wyć..

JESLI KTOS SIE ZLITUJE NADE MNĄ TO NIECH PODA MI CWICZENIA NA POGRUBIENIE ŁYDEK!

Polecane posty

mam juz dosc ..nie wiem jak pogrubic te cholerne łydki:(zalamuje sie za kazdym razem kiedy widze dziewczyny w spodniczkach..tez marze o tym by zalozyc kiecke kiedyś..nigdy nie nosilam spodnic..a amm juz 23 lata i ani raz nie bylam nigdzie w spodnicy z powody mych nóg..blagam moze ktos pomoze i zna jakies cwiczenia domowe na łydki..plisss

Gość instruktor raptor
🖐️ wspiecia na palce- stojac wspinasz sie na palce, na sekunde zatrzymujesz sie i opuszczasz i tak np w 4 seriach po 30 wspiec rowniez wspiecia, ale gdy ktos siedzi Ci na kolanach

eee to nic nie da... musisz iść na siłownie i na suwnicy ćwiczyć z duużym ciężarem żeby ci mięcho urosło.... ;)

kurcze mialam nadzieje ze to cos da bo jedna laska sie raz tu wypowiadala ze jej to dalo duzo jak sie wspinala.. kurcze mam dosc tych chudych łydek..

Gość sorki ze zapytam cie
ALE ILE TY MASZ W TYCH ŁYDACH?MOZE MIERZYŁAS ?PODAJ WYMIAR ŁYDKI I KOSTKI JAK MOZESZ DOKLADNY I NA STOJĄCO MIERZ BO TAK SIE MIERZY PRAWIDLOWO NOGI.

Gość instruktor raptor
a to czemu niby ma nic nie dac? na suwnicy to bardziej uda niz lydki mozna wyrobic, sa lepsze cwiczenia na lydki

Gość JASNE ZE TO NIC NIE DA
instruktor co ty myslisz ze to cos da?musialabny laska cwiczyc te twe cwiczonka caly rok zeby choc troche jej nogi sie pogrubily.

Gość plakac mi sie chce i wyc
fajna magdulka a ile masz wzrostu?masz strasznie chude łydki też:( ja mam 172 cm i tez 35 cm w najszerszym miejscu a w kostce 22 niecale..:(

Gość instruktor raptor
lubie jak panienki, ktore przeczytaja kilka gazetek przed wakacjami zeby byc pieknymi i pojda dwa razy na silownie kloca sie ze mna ;-) lydki trzeba ciwczyc kazdego dnia zeby cos z tego bylo, a te cwiczenia pomoga jak sie przylozy do nich, przynajmniej bedzie miala fajnie wyrzezbione, ale co ja tam po ladnych kilku latach czynnego obcowania ze sportem moge wiedziec :classic_cool:

Gość hehheee
INSTRUKTOR RAPTOR! co ty chrzanisz?jesli to pomaga to raczej po kilku latach ..a ty moze myslisz ze po miesiacu juz cos da codziennego czestego stosowania?bez jaj..

Gość instruktor raptor
po miesiacu kochana to mozesz jedynie marzyc nadal, jak sie chce poprawic swoj wyglad to trzeba pracowac, pracowac i jeszcze raz pracowac, no i nigdzie nie napisalem, ze miesiac i masz swietne lydki, napisalem to co moze w domu robic, a jak pojdzie na silownie to jest lepszy sprzet, przystosowany tylko do cwiczenia lydek, wiec suwnica to jest taki sobie pomysl

Gość hehheee
FAJNA MAGDULKA JAKAŚ TY SZKAPA ..O MATKO..czy ty nie uwazasz ze powinas przytyć w nogach..przeciez ty masz patyczki.

instruktor raptor a po ilu miesiacach codziennego ciwczenia t ocos moze dać?prosze powiedz jedna dziewczynamowila ze po miesiacu łydki jej juz przytyly o poltora centymetra codzxiennych i sumiennych cwiczen..to mozliwe?

hehheee --> a Ty zapewne nadwaga i się wyżywasz na innych pod pomarańczowym nickiem :] bravo :) jakos wszyscy mi mówią,ze mam super smukłe i zgrabne nogi więc przytyć ani mi się śni :)

fajna magdulka to masz podobniejak ja bo ja tez udo 53 :)ale jaja:) ale serio akceptujesz swe nogi? nikt ci niemowi ze za chude masz? bo mi mowią kolezanki na uczelni to ciągle..:(

Gość heheheheHA
MAGDULA PEWNO WAŻYSZ 49 KILO ..TAK COS CZUJE..CHUDZIELEC NIESAMOWITY Z CIEBIE I JESZCZE ZAPRZECZASZ SOBIE

Gość instruktor raptor
to wszystko zalezy od Twojego ciala, ale majac szybki metabolizm ciezko jest tak latwo przybrac az 1.5cm, chyba ze bylo to mierzone po treningu i miesnie byly napompowane, ale gdy bedziesz jesc dobre bialko i cwiczyc to zawsze Ci pomoze. Nie mozna jednoznacznie okreslic jak szybko nabierzesz masy w lydkach. mozesz dokupic sobie jakies hantle i wtedy wspinac sie na palce trzymajac w dloniach hantle, zawsze wieksze obciazenie dla lydek, a po pewnym czasie i tak sie przyzwyczaja do Ciezaru Twojego ciala i przestana sie tak latwo rozwijac

nie :) waże 53 kg :) i chyba ja lepiej wiem od Ciebie czy się dobrze czuje w swoim ciele od Ciebie wiec sie o d p i e r d o l :] A Ty autorko no cóż :o mnie nie mowią,że za chuda tylko,że zgrabna i ze powinnam cześciej odsłaniać nogi :)

Gość heheheheHA
instruktor zeby łydy sie rozwinely wystarczy miesnie rozwijac a nie jesc wiecej.

Gość chce mi sie wyc i plakac
Madziu a powiedz mi jeszcze jak możesz ile masz w kolanku i po środku uda :):) Może mamy podobnie też:):):) Kurcze dziwne ze tobie mówią co innego a mi co innego:(:(:(

poza tym wydaje mi sie ze to zalezy tez od innych Twoich wymairów :) jestes 2 cm wyższa ode mnie ? może masz więcej jak 172 cm i stad to ,że ejsteś za chuda ? Ile ważysz ??

Ja moja droga madziu na bank niemam więcej niż 172 cm :)mam nawet chyba 171 :) a waże 58 kilo:):) ale ja jestem starsza od ciebie na pewno i dlatego mnie martwi to ze jestem taka chuda.mam 24 lata prawie:)

no dzięki ze pofatygowałas sie po ten centymetr:)haha ciekawi mnie bardzo jakie masz te wymiarki.. madziu a moze ty masz kostke grubszą i dlatego twe nogi są takie zgrabne :)jak pisalam mam tylko 22 niecale w kostce:( po srodku uda :48 a w kolanku 38 :)

Gość JEZY JAKIE Z WAS SZKIELETY
TRAGEDIA:(TAKIE MACIE NOGI JAK PATYKI CHUDE:(ŻAL MI WAS

Gość instruktor raptor
wieczor sobotni sprzyja jadowitym madralom, ktore nie maja nikogo z kim moga sie spotkac i musza sobie pouzywac :O