Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionaaaaaaaaaaaaaaa

prosze o pomoc

Polecane posty

mój fcaet potrafi mnie uderzyc w czasie kłotni, scisnac mocno za nadgarski, mowic do mnie \"spierd..\" \"kurwa\", flirtuje z kobietami, pije sporo piwa. Jednoczesnie potrafi byc czuły, kochany, potrafi jechac przez cała wawe by mi dac buzi czy zrobic sniadanie, robi niespodzianki, stara sie dla mnie. Stara sie mi imponowac, jest swietnie zorganiozowany, obrotny itp.... nie wiem czy chce dłuzej takiego zwiazku.. kłocimy sie czesto bo mamy wybuchowe charaktery.. a w czasie kotni ejst to co opisałam wyzej.. ejstem kur.. dziwk.... zdzirą... potrafi uderzyc... :( mam to skonczyc? potrafi byc cudnowny od razu mowie ze ja tez nie mam łatwego charakteru

Gość o ranyyyy
brak mi slow , powiem tak : on nie nadaje sie do zycia we dwoje.

Gość o ranyyyy
mialam kogos takiego - na szczescie opamietalam sie . bylo coraz gorzej....

a moge to jakos zmienic? ja nigdy nie miałam takiego zwiazku, moze jakos go zmienie? co mam robic:(

Gość o ranyyyy
nie zmienisz go . rzuc go jak najszybciej . moj tez taki byl , byly momenty , ze traktowal mnie jak ksiezniczke - i lubil to demonstrowac , a byly momenty .... szkoda gadac . ktos taki nie nadaje sie do zycia we dwoje. ile macie lat ?

Gość karolinaaaaa
ja 24 on 25

Gość o ranyyyy
a my oboje bylismy wtedy po .... 40-stce. on tez byl super zorganizowany - super facet. ale byl bardzo nieobliczalny , klotnie byly - troche pozniej - juz wlasciwie naokraglo. ciesze sie, ze sie od niego uwolnilam. teraz jestem szczesliwa.

zabubiona uważam,że powinnas go zostawić. wiem ,że to pewnie nie jest łatwe bo napewno go kochasz mimo iż czasem jest okropny.ale musisz to skończyć bo może być jeszcze gorzej.kiedyś byłam w podobnej sytuacji.posłuchaj mnie wiem co piszę .zostaw tego drania pewnie zasługujesz na kogoś kto cię będzie szanował

Gość o ranyyyy
ty jestes zagubiona czy karolina ?

Gość o ranyyyy
to chyba zawracanie glowy , ten topik ...

Gość andziax
to ze inni faceci sie nie zmienili to nie znaczy ze Twoj nie moze, warto sprobowac. piszesz ze tez masz wybuchowy charakter- radzilabym najpierw nad soba popracowac, zebys zobaczyla czy da sie w ogole pohamowac zlosc w trudnej sytuacji. jak zobaczy ze sie zmieniasz i sie starasz, rozmawiaj z nim co Ci przeszkadz i boli. Na pewno Cie kocha i postara sie Cie nie ranic, bedzie mu latwiej bo Ty bedziesz spokojniejsza. Nie warto skreslac od razu czlowieka!