Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pstcheee

PSYCHOLOGIA UJ!!

Polecane posty

Gość pstcheee

Czy ktoś się orientuje, jaką trzeba było mieć średnia (stara matura) żeby dostać się na Uj w zeszłym roku?????

Gość tam trzeba bylo zdac egzamin
srednia teraz NIC nie znaczy

Gość pstcheee
w tym roku biorą średnią z przedmiotów zdawanych na maturze, moze w zeszlym bylo inaczej, ktoś wie???

Gość tam trzeba bylo zdac egzamin
naprawde?? czyzby UJ schodzil na psy :O

Gość pstcheee
no coz, i tak w porównaniu z dzisiejszymi maturzystami, to kazdy ze stara bylby lepszy, wiec sie nie dziwie ze chca tylko sredniej

Gość _................
"i tak w porównaniu z dzisiejszymi maturzystami, to kazdy ze stara bylby lepszy" :O:O:O

Gość pstcheee
a co moze, nie, to nawet nie wina tych dzieciakow, a tego jak ich ucza

Gość Aschley

Gość Katina__
Do nowej matury nie trzeba wkuwać. Trzeba umieć czytac ze zrozumieniem i wykorzystywać podane informacje. czy to naprawde takie beznadziejne?? Ja uważam że to dużo lepsze od 7 stron lania wody, ktore bylo obowiazkowe na naszej maturze z polskiego :O

Gość pstcheee
tak, jasne, szkoda tylko ze nie musiscie przeczytac nawet jednej lektury, wystarcza opracowania, zebyscie chociaz umieli czytac ze zrozumieniem, ale z tym nie jest najlepiej, najgorsze jest to ze na studiach wciaz wymagaja tyle co kiedys i ciezko wam teraz bardzo

Gość Katina__
ja akurat zdawałam starą maturę a mimo to uważam że nowa jest lepsza. (lektur i tak nie czytałam bo ich nienawidzę, jestem w 100% "ścisłowcem"). wymagania na studiach też ulegają zmianom. podobno za pare lat praca magisterska nie bedzie 100-stronicowym wypracowaniem, ale bedzie w formie testu. ja ten pomysl absolutnie popieram, ale widomo, ze kazdy ma swoje zdanie.

Gość figielka
no ja tez zdawałam starą mature i dlatego poszłam zaocznie studiowac i nie na Uniwerek, bo tam cięzko było sie dostać po starej maturze na kierunek, który mnie ineteresował-- niestety żałuję że nawet nie spróbowałam zdawać a sugerowałam się opiniami innych więc nie pytaj sie tu ale idź zapytać się na UJ bo bedziesz żałowała tak jak ja :(