Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Natana

Nie stroni od chlopcow.........

Polecane posty

Co sadzicie o dziewczynie,ktora lubi pouzywac sobie z facetami.Ma prawie 21 lat i mimo to jest dziewica.Twierdzi,ze nie spotkala jeszcze odpowiedniego zeby isc z nim na calosc.Ale czy to naprawde dziewica jesli miala baaaardzo wielu facetow od minetek, lodow itp. Po akcji z nawet nowo poznanym facetem zamiast moralki tryska dobrym humorem, bo uspokoila libido (jej slowa). Ja nie wiem co o tym myslec. Oczywiscie nie potepiam jej ani nie umoralniam. Sama tak nie robie bo zwyczajnie nie chce i nie czulabym sie dobrze po czyms takim. Ale czy jest w tym cos zlego? Jesli ona ma taki temperament i takie potrzeby?

Gość Jenniferka
Uważam że to szczyt tak poniżać siebie.Bo to jest jednak brak godności tej dziewczyny.Co z tego ze jest dziewica.Jak miała tylu facetów i każdemu robiła lody minetki itd to jest puszczalska i tyle.Jeszcze można by to usprawiedliwić gdyby któregoś kochała w co wątpię. Zakochana dziewczyna tak nie postępuje. Nie można być dwulicowym. albo się szanuje siebie i innych albo się nie szanuje wcale. Kiedyś ktoś powiedział mądre słowa: Jak sie dziewczyna sama nie szanuje to jej nikt nie uszanuje.Coś w tym jest.

Gość liczę kafelki
ale to juz tu bylo 💤

Gość bajobongoniarz
a ile to jest baaaaardzo dużo facetów? ilu tygodniowo??

Nie no bez przesady. Ona ma cos takiego,ze jak przez dluzszy czas nie ma faceta to ma cisnienie zeby z jakims pojsc w balet;) I wtedy najczesciej to robi. Potem chodzi uhahana.. I za to moze nalezy ja cenic. Bo zyje jak chce, robi co jej pasuje. W ciaze nie zajdzie. Dziewictwo moze dla meza zostawi. A pouzywa zycia, bo mloda

Gość bvcre
dlaczego wiec zatytulowalas temat dziewica .?Miala kontakt seksualny wiec nie nie jest.Oral to tez seks

Nie nie.. blona dziewicza nie zostala przerwana. Z medycznego punktu widzenia jest dziewica. I szczyci sie tym bardzo:)

Gość bvcre
co ty se jaja robisz?Co ma medyczny punkt widzenia do realnej sytuacji.Nie jest dziewica i to jest oczywiste .Nie ma o czym pisac ,a temat jest skonczony.KObieta przeciez moze sobie tez odtworzyc blone po tysiacach stosunkow i co wtedy tez bedzie dziewica ?Zalosne.

Gość bvcre
rownie dobrze moge napisac ze jestem prawiczkiem bo nie mialem stosunku tylko oral .TO jezeli bede uprawial oral do konca zycia bez stosunku to bede prawiczkiem .LOL

Wlasciwie to tak jest.. oral to sprawianie sobie przyjemnosci, a seks to seks.. ma tez inne cele. Nie rozdziewiczysz dziewczyny oralnie,ani ona Ciebie.. chociaz z wami to inaczej jest :)

Gość bvcre
lol.No to masz fajne podejscie.Dla mnie kazdy kontakt z genitaliami plci przeciwnej to utrata dziewicta/prawicta.Nie musi byc wcale seks.

Gość bvcre
zaczynam sie bac dziewic.Zawsze chcialem dziewice,ale jezeli ktoras mi powie ze jest dziewica ,a okaze sie ze uprawiala oral to bym ja wysmiał

Gość kdobyb
>:

Gość kdobyb
(>:)

Gość takie to teraz są dziewice
przerób lodów jak fabryki algidy a o analu to już lepiej nie wspominać