Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poradźcie mi

poradźcie mi

Polecane posty

Gość poradźcie mi

Nie wiem czy odpowiednie forum wybrałam ale pisze.Jestem z chłopakiem ponad rok biorę tabletki antykoncepcyjne(około roku) i współżyjemy ze sobą ale on cały czas później sie zamartwia ze ja jestem w ciąży.Ma rożne humorki i najlepiej aż do dostania okresu chciałby żebyśmy sie nie widzieli.A ja go bardzo kocham!!Poradźcie co można zrobić w takiej sytuacji

Gość poradźcie mi
czy nikt mi nie poradzi ?????????????????

Gość to maniak jakis
pogadaj z nim, wytłumacz ze bierzesz tabletki i moze czuc się bezpieczny, chociaz to on powinien zapewniać ci komfort psychiczny anie ty mu:o to musi być wkurzające,współczuje ci... a jak nie to zaciągnij do ginekologa i niech on z nim pogada ,inaczej sie nie da...koles na jakies fobie albo nerwice

Moim zdaniem twój partner panicznie boi się zostać tatą i tyle:( Przez Myśl o tym że mogłabyś zajść w ciążę zaczyna Cię trzymać na dystans.A nieustający strach coraz bardziej was od siebie oddala.Jedyna rada to porozmawiać z nim otwarcie o waszych w spólnych potrzebach i oczekiwaniach.Myślę że prawdy dowiesz się tylko ze szczerej rozmowy:)powodzenia

Gość Twój facet ...
nie ma wiadomosci o sex-sie, ciąży, srodkach antykoncepcyjnych ... i moim zdaniem traktuje sex z toba jako załatwienie swojej potrzeby ... to nie jest miłośćwięc nie angażuj się uczuciowo To nie facet dla ciebie, szkoda twojego czasu na niego, zamień go na lepszy model :) powodzenia

Gość A ile macie ...
lat ? (nie zmyslaj bo to istotne)

Gość madzius
ty wiesz ze ja mam podobny problem prawie rok biore tabsy tlumacze mu ile sie da a on i tak sie panicznie boi tylko troche go rozumiem bo wpadka w naszym przypadku to jest podwojnie zla bo jestesmy innych wyznan byly by problemy bo ja niechce tak chce zeby dziecko mialo rodzicow jednej wiary

Gość taka jedna.......
jak się boi to niech dodatkowo używa prezerwatyw. Co za problem.

Gość taka jedna.......
acha, i nie musi to wcale oznaczać ze on Cię nie kocha bo sie boi dziecka. Też kiedyś tak miałam gdy spotykałam sie z młodszym facetem. Miał wtedy dopiero 21 lat. Więc dodatkowo używaliśmy gumek.

po prostu nie chce zostac tata. porozmawiaj z nim o tym, moze wogole nie chce dzieci?