linkapau 0 Napisano Maj 20, 2007 Tak się zastanawiam, bo mam odpis z apteki na tabletki anty, a dokładnie nie wiem... Też 30 dni, jak zwykła recepta, czy więcej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linkapau 0 Napisano Maj 20, 2007 Hej, wie ktoś?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
urzekla mnie twoja historia 0 Napisano Maj 20, 2007 Tez sie ostatnio nad tym zastanawialam. No bo tak na chlopski rozum, nie powinno byc ograniczenia, bo recepta jest realizowana w dniu, w ktorym oddajesz ja w aptece. Odpis to tylko wewnetrzna informacja, ze wybralas czesc leku. Ale sama nie wiem:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linkapau 0 Napisano Maj 20, 2007 No właśnie, też mi się tak wydaje, ale nie chciałabym się potem zdziwić i dlatego pytam:) Może ktoś coś jeszcze wie?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tak kupowalam Napisano Maj 20, 2007 swoje tabletki jak byly jeszcze drozsze. recepte zawsze mialam na 6 opakowan. raz na jednym razem wzielam 2 i potem przyszlam dopiero za 2 miesiace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linkapau 0 Napisano Maj 20, 2007 No to chyba jednak dłużej niż miesiąc:) Dziękuję za pomoc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ...................../........ Napisano Maj 20, 2007 recepta jest ważna miesiąc Jednak ze wzgl na to że i tak pigułki najczęściej nie są refundowane to można je kupić w późniejszym terminie jesli traficie na mila pania aptekarz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach