Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniec 989768

Jak moj facet sie obudzi to z nim zrywam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość koniec 989768

Juz wymiekam ,zamienil prace na nocna zmiane i ciagle spi w dzien bo jak mowi nie chce sie przestawiac , no to ja go odstawie dzisiaj!!!

Gość piku-sia
no - najlepiej zamień go na takiego którego sama będziesz utrzymywać, wtedy kiedy tylko wrócisz do domu - zawsze będzie na Ciebie czekał - wypoczęty, uśmiechnięty, z obiadkiem i ochotą na sex.

Gość piku-sia
urzekla mnie twoja historia --> prawda? Też jej tak mówię - znajdzie kogoś, kto nie będzie musiał przy niej pracować i wszyscy będą zadowolenia:P

Gość piku-sia
*miało być zadowoleni

Gość piku-sia
koniec 989768 --> Kochanie a on przypadkiem na Ciebie nie pracuje? Czemu Ty po całych dniach w domu siedzisz, skoro przeszkadza Ci że on cały czas śpi?

Gość koniec 989768
jeszcze spi ale za godzine go obudze ale sie bedzie dzialo ja pracuje po 10 godzin dzienie i tez padam na pysk ale szkoda wekendu na spanie no niech spada

Gość piku-sia
no - im szybciej tym lepiej - po co facet ma się męczyć z pustą lalą, która nie potrafi docenić jego pracy. Podejrzewam że on też nie jest zachwycony pracą po nocach, więc jeżeli nie potrafisz go wspierać, to go zostaw - facet szybko się pozbiera i dojdzie do siebie. Pozna kogoś normalnego i będzie mu lżej kiedy znajdzie wsparcie u tej osoby. Pozdrawiam!

Gość koniec 989768
najpierw poczekam , niech na kolanach mnie prosi bym go nie zostawila

Gość ojjjjjj ojjjj
naprawde jestes taka durna??

Gość piku-sia
ty naprawdę masz wszystko w główce dobrze poukładane? Ile Ty masz latek, jeżeli można zapytać? No jeżeli myślisz tymi kategoriami to się facetowi w ogóle nie dziwię, że ucieka w nocy od Ciebie, jeszcze sobie powinien jakąś dodatkową zmianę w dzień załatwić :P

Gość koniec 989768
tez bys tak chciala jest przystojny bogaty mieszkamy za granica mamy dwojke dzieci swoja firme a pisac idotko moge wszystko ale dziekuje ze sie tak przejelas moim mezem ha ha ha

Gość piku-sia
też mam to wszystko, też mieszkam za granicą od kilkunastu latek + mam jeszcze jedno więcej - trochę rozumu. Wiem że to prowokacja bo nikt normalny by czegoś takiego nie napisał, ale też nikt normalny by takiej prowokacji nie wymyślił - tylko rasowa idiotka, której się w główce od nadmiaru dobrego w główce poprzestawiało. Nie musisz odpisywać - spadam z tego popierd*lonego topiku i żegnam równie miłą założycielkę:P

Gość koniec 989768
te forum jest straszne ludzie tragiczni , naprawde w polsce ludziom sie nudzi

Gość bleblable
"te forum jest straszne ludzie tragiczni , naprawde w polsce ludziom sie nudzi" --> twoje puste pisanie świadczy o tym że to za granicą polacy wyrabiają sobie światlaną opinię :O Jakaś lala, której mąż zapier*ala po nocach siedzi sobie przed kopmkiem i sobie myśli: "czym by się tutaj dzisiaj zbłaźnić" Jak czytam takie coś, to mi wstyd że jestem polakiem

Gość ff....
ale swoja droga myslicie ze takie zycie praca spanie praca spanie to jest zycie?

Gość ale nudy dzisiaj i jutro
a co ma polskie from do tego tematu nie rozumiem bleblable ?