Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musze wam to polecic

durex-hr pleasure

Polecane posty

gumki z wypustkami to jest to....orgazm gwarantowany a uczucia w srodku mrauuuu polecam wszystkim paniom..

Gość gdzie to mozna
kupic?:D

prezerwatywy durex her pleasure wszedzie stacje apteki rossman....polecam boskie..

Gość hymymm
czy z wypustkami to cos innego? bo my mielismy z durexa ale prażkowane i nie odczulam zadnej roznicy

Gość kamit222
NIE na każda z nas działąją takie triki na prezerwatywie ale jakie polecam z wlasnego doświadczenia to pleasuremax durexa :) Nie wiem jak wy ale ja jestem osoba niesmiala i mialam problem z kupowaniem ich noramlanie w sklepie dlatego znalazlam sobie stronke na ktorej teraz kupuje www.kupuj-durex.pl

Gość anetkaaaaarrf
głupia reklama......nie kupujcie tego wcale nie czuć tak samo jak prązkowania to zwykły badziew tak samo jak durex play tyle kasy a gówno takie że szok..........tak bzyczało że się tylko wkurw......a nie podnieciłam

Gość kamit222
NIE na każda z nas działąją takie triki na prezerwatywie ale jakie polecam z wlasnego doświadczenia to pleasuremax durexa :) Nie wiem jak wy ale ja jestem osoba niesmiala i mialam problem z kupowaniem ich noramlanie w sklepie dlatego znalazlam sobie stronke na ktorej teraz kupuje www.kupuj-durex.pl

Gość kamit222
jakbym nic nie czuła to bym nie pisała ale wiem np że moja kumpela nie czuje różnicy a co do tych durex play to sie nie wypowiadam bo nie wiem, nie próbowałam.

Gość zaqweetr

Buzz marketing w wykonaniu ekonomicznym :D Czy ten topic pójdzie w raporcie do klienta? :D

Gość zosienka11111
napewno reklama ciekawe tylko kogo zachęciła do odwiedzin strony

Gość D3r3k
reklama nieudana jak gadżety durexa - np odradzam DUREX PLAY - szkoda kasy - brzęczek za 20 zł tylko wkur....a w czasie sexu - dodatkowo to jednorazówka działająca 20 minut

Gość D3r3k
mnie zachęciło do oglądnięcia strony i moje uwagi kto rozsądny wyśle kasę sklepowi który: nie podaje kontaktu na siebie (telefon i mail to troche mało) nie podaje żadnej informacji o sobie nie podaje zasad realizacji zamówień

Gość MUUUU
A mnie też zachęciło i chyba zaryzykuje zaczne od małej ilości i zobaczymy

Gość D3r3k
MUUU - nie ma to jak sobie odpowiadać na posty co?? :P skończ prosze z tą reklamą

Gość MUUUU
??