Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natasha23

pytanie tylko do facetow!!!!!!!!!!

Polecane posty

Czy,ktors z was spal kiedys z dziewczyna,ktora miala dziecko?Chodzi mi oto czy jest jakas wyczuwalna roznica w wielkosci pochwy?Czy dla faceta ma to jakies znaczenie?Moja najlepsza przyjaciolka nigdzie nie wychodzi z domu,bo twierdzi,ze nawet jakby kogos spotkala to i tak nic z tego nie bedzie z powodu tego,ze urodzila dziecko.Dodam,ze jest to supper atrakcyjna dziewczyna.No wiec chlopaki jak to na prawde jest???Bo juz sama nie wiem jak do niej przemowic.....

Gość wprawdzie nie jestem facetem
ale odpowiem, bo rozmawialam na ten temat ze znajomym ktorego zona urodzila dziecko. Wczesniej slyszalam ze pochwa moze byc luzniejsza, ale on powiedzial, ze nie czuje zadnej roznicy. Moze to tez kwestia tego jak zaloza szwy po porodzie-byla tutaj kiedys dziewczyna ktora przy pierwszym porodzie zszywal mlody lekarz na stazu, za to po drugim porodzie zszywal ja doswiadczony lekarz i zrobil to duzo mocniej przec co byla jakby ciasniejsza

Gość Franek500
Spałem z dwiema kobietami po porodach. Jedna urodziła dwoje , naturalnie : miala bardzo luźną pochwę.Po wprowadzeniu penisa prawie nic nie czulem , tylko lekkie malo wyczuwalne tarcie. Gruga urodzila jedno ale przez cesarskie cięcie.Była normalna w miarę ciasna ( tn troche "rozepchana" juz troche przez męza -debila -ktory ja zostawił)