Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomarańczowa Pani

Jaki macie rozmiar jeansów, i jaka waga i wzrost?

Polecane posty

Gość klaudis
mam rozmiar 36 albo 37 czasem a długość muszę miec 36

Gość bli ble blu
Z tego co sie orientuje, to szerokosci spodni sa dobierane do ich dlugosci i rozmiar 25/32 i 25/36 nie jest sobie rowny... Tzn. Nie chodzi mi o dlugosc, bo to oczywiste ale o szerokosc... Tam tez jest malutka roznica

Gość Koileiko
Widzisz to nie ma znaczenia ile wazysz, ile masz cm jesli chodzi o rozmiar spodni w pupie masz 91 cm w niej wiec spodnie 27 odpadaja, nosisz wieksze a metke jest zanizona na twpich portkach, bo 27 to 88 cm w pupie, jej najszerszym miejscu Ja nosze spodnie 26, mam 85 cm w pupie, 173 cm wzrostu i 48 kg wagi

Gość Koileiko
cm wzrostu, mialam na mysli a rozmiar 25/32 i 25/36 rozni sie tylko tym, ze 36 ma dluzsze nogawki a tylek ma byc taki sam, niestety wiec te krowy powyzej 90 cm w dupie, niech sobie nie przypisuja takich malych rozmiarow jak 24 czy 27 :P

Gość Koileiko
Ha ha bli ble blu czy jak ci tam, wazysz 52 kg i nosisz 24- 25 , ha ha ha nie badz smieszna zeby nosic 24 musialabys byc wychudzona 35 kg anorektczyka a zeby nosic 25 musialabys miec 80 cm w dupie, wiec nie pierdol, bo masz w rzyci min 90-92 cm i spodnie nie mniejsze niz 28-29, o 24 mozesz pomarzyc

Gość Koileiko
a udo sobie zmierz pod dupa zaraz a nie na srodku, ha ha ha

Gość Koileiko
89 dupa to 28 rozmiar spodni, grrr nie lubie jak jakis wieprz przypisuje sobie male rozmiary

Gość do tej wyżej
dziewczynko, śmieszna jesteś mam 89cm w biodrach i noszę rozmiar spodni 26 i nie wmówisz mi, że Levis ma zawyżona czy zaniżona numerację, bo mam 2 pary spodni w tym rozmiarze właśnie tej firmy

Gość Kiełbaska
A tak w ogóle-oprócz tych wszystkich cm coś w głowie konkretnego macie?

Gość lolks
15,3 cm w penisie :)

Gość ssiss
A u mnie 161 cm wzrostu 44 wagi i rozmiar 25.

Gość gość
Ja mam 170 noszę 42/44 czyli L/XL? Waga 68kg Czy to już otyłość? Najmniej wazylam 57 i strasznie było mi widać żebra, obojczyki i spadł mi biust .. Także nie wiem co myślicie?