Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szlachcianka

on imprezowicz ja spokojona

Polecane posty

Gość szlachcianka

on imprezowicz ja spokojna, on nie lubi rozmawiac ja chce zawsze wszystko wyjasniac... czy to ma sens??

Gość ma sens ale pod jednym
warunkiem

Gość szlachcianka
jak cos miedzy nami sie dzieje i chce cos wyjasnic to on o tym nie potrafi ze mna pogadac ... i przez to sie nie dogadujemy bo on nie potrafi rozmawiac !! jedynie o czym mozna z nim pogadac to o melanzowaniu, ktorego mam juz dosc przez niego :(((

Gość czy on jest małomówny
?

Gość taka prawdaa
my ci tego nie powiemy... sama musisz stwierdzic czy np. nie przeszkadza ci ze sciskałby sie z jakas laska na parkiecie, albo czy nie bylabys zazdrosna jakby poszedł na impreze a ty zostalabys w domu

Gość szlachcianka
ale tu nie chodzi o to czy by sciskalby sie z jakas laska bo by sie nie scislal, jest wierny i nawet nie chodzi juz o te imprezowanie ale o to ze jest malomowny... ech malowowny ale w stosunku do mnie, a jak idzie pomelanzowac z kumplami i ja jestem to geba mu sie nie zamyka prawie.... :///

skoro z innymi tyle prawi to wcale nie jest małomówny . chodzi o to, że my kobiety mamy tendencje do bełkotów za długich, za nietakich, za mało rzeczowych i facetowi się nie chce zwyczajnie słuchać. spróbuj bardziej treściwie, krótko i na temat powiedzieć o co Ci chodzi.

Gość szlachcianka
no sprobuje ;) kocham go mocno on mnie ale to nie dogadanie doprowadza mnie do szalenstwa .. a on wtedy nadzwyczajniej w swiecie wkurza sie ze jak sie wkurzam i takie to bledne koło....