Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinga_22

Moj chłopak ma problem ze wzwodem!

Polecane posty

Gość kinga_22

Ma dopiero 22 lata a bardzo często mu opada w trakcie albo nieźle muszę się namęczyć żeby stanął. Już nie mówię o tym, żę jak musi załozyć prezerwatywe to klapa totalna. Obecnie biore tabletki ale za miesiac musze zrobić przerwę i co będzie. Ostatnio popełniłam błąd przy braniu tabletek i chciałam kochać się z gumką. Jedna wielka klapa. MAm wrażenie że go rozpieściłam tym ze biore tabsy. Nie wiem co mam robić.

nei podniecasz go chyba jak mu opada, lub ciezko staje to moje zdanie,

popros Idealiste o rade, on pewnie bedzie wiedzial :)

Gość kinga_22
gadaliśmy już na ten temat. I pytałam się go wiele razy że go podniecam. Na początku jest strasznie napalony a w trakcie klapa :(

uuuu to cos powazniejszego?? moze do lekarza sie udajcie, hmmm nawet jak w ciebie wejdzie to mu opada??

Gość pamaraczkas2
hmm kurcze niestety nie znam sie na tym, ale wiem ze musi to byc krepujace... nie moze isc do lekarza?? ja jeszcze z chlopakiem nie uprawiam sexu jak zaczynamy sie piescic to ma wzwod ze hoho ale jak biore do buzi to on nigdy nie konczy tylko zawsze mu opadnie , pewnie dlatego ze chcialby wiecej...sam mowi ze jak chce zeby on sie spuscil to rączka musze.. za 1 razem wzielam to za obraze ale sie przyzwyczailam bo mu sie to podoba.. a zamieniamy to wzart raczej " tym razem nie ma"

Gość opalone cialko jest
moj tak ma nieraz ze mu opada w trakcie, nie ma nigdy ze nie chce mu stac ale wlasnie w trakcie...moze to stres

Gość dodaj mu viagry 100 do drinka
tylko potem nie spier.dalaj w podskokach ! :D

Gość zamykamy ten topik
to wynik dlugoletniej masturbacji:(

Gość masturbacja jak myslicie
chlopak mojej koleznaki tak mial gdy przez pol roku zagranica robil sobie dobrze reka

Gość u mnie tez tak jest
ale tylko wtedy gdy kochamy sie dluugo

Gość kinga_22
Maałą--->mój nie ma aż tak źle. Nie jest aż tak przemęczony. Teraz ma dużo wolnego czasu.Może to też dlatego że rzadko się kochamy: ja studia,praca licencjacka. dbam o siebie, staram się ubierać seksownie dla niego, rzadko się nie golę jeśli chodzi o to.

Gość u mnie tez tak jest
a moze jestes za szeroka tam?

kinga_22 ----> no właśnie my raz na tydzień... już sama nie wiem co robić :/

Gość a dlaczego bogaci sie
moze naprawde za szerokie jestescie? bez urazy...mowie serio...moze kegla trzeba cwiczyc

Gość KazikS_
Ludzie !!! to że mu opada to nie to że go nie podniecasz!!! Może być podjarany nie wiem jak a jakiś stres jakieś rozkojarzenie go złamie. Mam radę dla niego ... Na pewno on sam wie jaka myśl czy jaka pozycja go podnieca. Np niektórzy twardnieją jak dziewczyna bierze do buzi i podczas gdy jest taki nie do końca stojący, można go wziąć całego aż po nasadę to strasznie podnieca. Może też podniecić się sam np myśląc o czymś nawet bardzo perwersyjnym, nawet zboczonym i niewykonalnym byleby na niego działało. Myśli mu nikt nie odbierze i można sobie marzyć o czym się chce.

Gość kinga_22
nie wiem czy jestem szeroka.Ja we mnie wchodzi to az odczuwam bol i tarcie.Pozniej juz jest ok. Moze to ja musze zaczac sie starac bardziej (mimo iz na prawde robie wszystko zeby bylo ok):(

Gość kinga_22
chciałabym raz na tydzień. Kiedyś częściej się kochaliśmy. do przyszlego niewolnika----> jestem wierna swojemu mężczyźnie. Nie uciekam w ramiona innego.

Gość proza zycia i tyle

Gość gość
Podpowiem Dr.Penigreat mam coś takiego w żelu i są efekty. Ogólnie ja wolę takie żelowe preparaty niż tabletki, tabletka najpierw musi do żołądka dotrzeć a potem przez krew dociera tam gdzie trzeba, a taki żel od razu nanosi się na miejsce ;P