Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mieszane uczucia mam

Czy możliwe, że test się omylił? Czy mimo wszystko mogę być w ciąży?

Polecane posty

Zrobiłam pre-test z porannego moczu wcześnie, bo 6 dni od spodziewanego zapłodnienia. Nie wykazał nawet cienia drugiej kreski, idealnie białe pole. Czy możliwe jest, że mimo wszystko jestem w ciąży? Czy też gdybym była, to chociaż najbledszy cień drugiej kreseczki jednak by się pojawił?

ja robiłam test drugi dzień po dniu spodziewanej miesiączki, czyli jakieś 16 dni po zapłodnieniu i wyszedł negatywny, a tydzień później pozytywny...

Dziękuję suzitka, teraz to już poczekam do dnia spodziewanej miesiączki. Nie planuję teraz dziecka, choć bardzo byśmy się cieszyli z ciąży mimo wszystko. Martwi mnie nie to, że nie jestem w ciąży, ale DLACZEGO w niej nie jestem. Kochaliśmy się w dni płodne (zapomnieliśmy się :P ), były wyraźne objawy śluzu owulacyjnego, a tu lipa. Z różnych przesłanek od jakiegoś czasu podejrzewam, że coś jest nie tak i mogę mieć kłopoty z zajściem. Dlatego trochę smutno mi.

ja tylko pytam... - dzięki. Czyli jest taka możliwość. Może ktoś jeszcze tak miał?

nie marwt sie jeszcze bedziesz miala dzieci ja zycze szczescia i powodzenia :) fajnie miec dziecko, pozdrawiam :)

po 6 dniach to powinno wyjsc, tak mi sie wydaje jesli zrobilas test dobrze... moja sis po 7 dniach zrobila od zaplodnienia i juz pokazala sie druga kreska lekko widoczna na poczatku, :) i Olivia jest z nami od19.02.07 pozdrawiam i duzio dzieci zycze :)

Dziękuję, obyś miała rację. Pytam, bo też trochę na zimne dmucham. Dzisiaj np. idziemy gdzieć wieczorem i nie wiem, czy pić alkohol. Raczej chyba sobie podaruję, mimo wszystko.

i dodam, że zdarzało mi się nie raz kochać bez zabezpieczenia w dni płodne, a w ciąży jestem pierwszy raz;) ale może to dlatego, że przerwałam branie pigułek a podobno po odstawieniu jest łatwiej zajść w ciążę

ja tylko pytam... - trochę mnie pocieszasz. Może niepotrzebnie zaczynam schizować. Tyle, że już najmłodsza nie jestem (28 lat), a dopiero teraz zaczynam sobie układać życie z mężczyzną. Zanim ślub (w styczniu), zanim mieszkanie itd., a potem nagle 30-tka stuka i się okazuje, że jest problem. Dlatego wcale by mnie ta wpadka nie zmartwiła, bo i tak na dziecko podobno nigdy nie ma idealnego momentu.

zawsze możesz iść do lekarza i porozmawiać z nim o swoich obawach, może on Cię uspokoi, bo jak będziesz ciągle o tym myśleć to tym trudniej będzie zajść w ciążę. Nie marwt się na zapas, bo to w niczym nie pomaga

Narzeczony był rozczarowany. Miał nawet do mnie pretensje, że ja taka rozradowana, że jednak nie, ale ty tylko tak na pokaz. Bo w głębi ten niepokój jest, ale masz rację, że nie ma sensu się nakręcać. Temat konkretny, a ja tu zwierzenia zaczynam :) Jak którejś dziewczynie jeszcze test nakłamał o braku ciąży, to proszę o info. Oliwka śliczne imię. :) Moja córka byłaby Maja. :) Oby kiedyś była...